AMENDAMENTUL BOLOGNA! City-managerul Timisoarei face rabat de la regulile de reprezentare si imagine publica internationale! “Atitudine de cioban! O bata sa se sprijine in ea ii mai lipseste!”, a comentat un timisorean, dupa ce l-a intalnit pe Sorin Dragoi pe un aeroport din Italia

????????????????????????????

Vacantele exotice si deplasarile in interes de shopping prin marile orase europene, alaturi de iubita sa cu 25 de ani mai tanara, par sa-l extenueze tot mai mult pe city-managerul Timisoarei, Sorin Dragoi.


Cum altfel ar putea fi interpretata ipostaza in care a fost surprins, sambata trecuta, pe aeroportul din orasul italian Bologna, cand nu a mai rezistat tentatiei de a pune capul pe o perna si s-a tolanit suveran pe o intreaga bancheta aflat in sala de asteptare?

Ceilalti pasageri, straini si romani, care asteptau imbarcarea in diverse curse aeriene, printre care si cea de Timisoara, s-au uitat indelung la pitorescul personaj, strajuit de o tanara domnita (Anamaria Calota, fireste) si s-au socat de-a binelea cand au aflat ca este vorba despre city-managerul capitalei Banatului.

”Domnul se crede la oi. Atitudine de cioban. O bata sa se sprijine in ea ii mai lipseşte! Individul asta uita ca reprezinta Timisoara oriunde s-ar afla?”, s-a intrebat retoric un timisorean care l-a recunoscut pe managerul edilitar Sorin Dragoi, declaratia sa fiind surprinsa si redata de jurnalistii de la cotidianul.ro.

Aceasta problema de imagine pentru city-managerul Timisoarei, surprinsa pe aeroportul unui oras european, denota faptul ca fostul vames-sef de la Cargo Otopeni – care a avut o ascensiune fulminanta in viata publica a municipiului de pe Bega – inca nu a semnat vreo fisa a importantului post, cu drepturi si obligatii de reprezentare, astfel ca atitudinea sa publica, uneori infantila, pare ca se ghideaza dupa principiul francez “ma faute”… (Vlad Enciu)

Sursa foto: www.cotidianul.ro

Leave a Reply