BREAKING NEWS! Transportul public din Timisoara ar putea fi paralizat, luni dimineata, din cauza unei greve in pregatire a angajatilor RATT    Un barbat din Sacosu Turcesc va sta dupa gratii timp de un an, dupa ce a fost prins conducand fara permis    Politia Transporturi Timisoara a recuperat, in urma unor perchezitii in judetul Hunedoara, peste 150 de tone de carbune furat din vagoanele de marfa    9 persoane din municipiul Petrosani, retinute de politistii timisoreni in dosarul furturilor de carbune din vagoanele de marfa     Procurorul Oana Schmidt Haineala este noua sefa a corpului de control din Ministerul Justitiei    Profesor de religie din Copsa Mica, preot, acuzat ce s-a masturbat la scoala, in fata elevilor, a demisionat din invatamant

JAF IN DIRECT! Un hot din Timis a jefuit un magazin in doar doua minute! Dupa ce a spart usa, infractorul a sustras rapid un ATM pentru plata facturilor, desi aparatul cantareste aproape 100 de kilograme (VEZI VIDEO)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

hot_Bucovat

Nici nu s-au stins bine ecourile incidentului cu ciobanul Vasilica Macinica, din Herneacova, care, in noaptea de 3/4 octombrie, a reusit sa fuga dintr-un filtru al Politiei Recas, desi oamenii legii au facut uz de arma pentru prinderea sa, ca un alt gen de infractiuni vine sa puna la incercare profesionalismul tanarului sef de post Mircea Chirila.

Astfel, in urma cu cateva zile, in localitatea Bucovat, la doar 16 kilometri de Timisoara, un hot solitar a reusit sa fure un ATM pentru plata facturilor in doar doua minute, desi pentru sustragerea aparatului a fost nevoit sa sparga usa unui minimarket. In aceeasi noapte, alte trei magazine din zona au fost jefuite, iar masina folosita la comiterea infractiunilor, inmatriculata in Bulgaria, a fost descoperita, a doua zi, incendiata.

“Spargerea si furtul s-au comis atat de repede, incat nici n-am avut timp sa ma imbrac si sa sar in masina pentru a veni acolo! In momentul in care usa a fost deschisa cu levierul, a inceput sa sune alarma, iar eu am primit un semnal pe telefon. Cu toate acestea, dupa cum am vazut ulterior pe camerele de supraveghere, hotul si-a facut treaba mai departe, desi ATM-ul cantareste aproape o suta de kilograme. Un sange rece incredibil… In aceeasi noapte, am inteles ca s-au mai spart cateva magazine in zona, iar masina folosita la jafuri a fost gasita incendiata. Am anuntat Politia, insa infractorul nu a lasat prea multe urme… Este un mod de operare exersat, cu siguranta, in alte tari, iar acum a fost importat si in Romania”, ne-a declarat, confidential, proprietarul magazinului.

Din imaginile surprinse pe camerele de supraveghere se poate distinge chiar si numarul de inmatriculare al masinii, dar si faptul ca turismul era pregatit pentru transportul “robotului” pentru plata facturilor. Din fericire, aparatul fusese golit de bani cu o zi inainte, iar paguba a fost evaluata la circa 2.000 de lei, plus costul usii distruse.

“Nu stiu ce sa mai fac! Este al doilea jaf, la magazinul meu, in decurs de doar o luna. Prima oara, hotul a spart un geam si s-a tarat doar pe burta pentru a fura marfa, crezand ca nu va fi surprins de camerele video. Acuma, totul a fost la vedere si nu i-a pasat nici de alarma! Cred ca, pana la urma, o sa trebuiasca sa las doi dobermani in magazin, pe timpul noptii, sau sa angajez un paznic inarmat”, mai spune patronul de magazin din Bucovat.

Deocamdata, politistii din Recas cauta indicii care sa-i ajute la depistarea hotului solitar care a bagat spaima in proprietarii de magazine satesti din zona… (Vlad Enciu)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

Leave a Reply

%d bloggers like this: