CONCURS LA POLITIE! Comisarul sef Nicolae Boia este noul sef al Serviciului Arme, Explozivi si Substante Peiculoase din cadrul Politiei Timis! Politistul nu a avut contracandidat, intrucat nimeni nu si-a mai depus dosarul pentru aceasta functie

Comisar-Boia-Nicolae

Comisarul sef Nicolae Boia s-a prezentat astazi in fata comisiei de examinare pentru ocuparea functiei de sef al Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase din cadrul Politiei Timis.


Desi a fost unicul candidat pentru aceasta functie, politistul si-a luat rolul in foarte in serios si a solicitat conducerii IPJ un concediu de studii inca de acum doua saptamani, pentru a se pune la punct cu legislatia care guverneaza acest domeniu.

In aceste conditii, prestatia sa din fata comisiei de examinare prezidata de inspectorul sef adjunct Dan Constantin Stoicanescu a fost apreciata ca foarte buna, motiv pentru care a si fost validat pe aceasta functie.

“M-am pregatit foarte mult pentru acest concurs, chiar daca, in final, am concurat de unul singur. Mi-as fi dorit sa fie o competitie, sa se inscrie si alti colegi pasionati de arme, dar, pana la urma, potentialii candidati, unii chiar de la Politia de Frontiera, au renuntat la idee. Ma bucur ca am fost validat pe aceasta functie, pe care o girez cu delegare inca din luna mai 2015, dupa pensionarea fostului sef, comisarul sef Adrian Dumbrava”, a precizat Nicolae Boia.

Fost sef la Sectia 3 Politie, dupa o perioada in care s-a perindat si pe la DGA, noul titular de la Serviciul Arme, Explozivi si Substante Periculoase a candidat, in 2013, chiar si pentru sefia IPJ Timis, alaturi de comisarii sefi Sorin Muntean si Gheorghe Jurca, insa, atunci, spre ghinionul sau penal, a fost inscaunat Sorin Muntean.

Vorbim despre ghinion penal, intrucat, in ianuarie 2015, fostul inspector sef a fost arestat preventiv de procurorii DNA, sub acuzatia de abuz in serviciu. Dupa aceasta avansare a lui Nicolae Boia, urmeaza ca functia de sef al Sectiei 3 Politie Timisoara sa fie scoasa, de asemenea, la concurs… (Gh. Ilas)

7 thoughts on “CONCURS LA POLITIE! Comisarul sef Nicolae Boia este noul sef al Serviciului Arme, Explozivi si Substante Peiculoase din cadrul Politiei Timis! Politistul nu a avut contracandidat, intrucat nimeni nu si-a mai depus dosarul pentru aceasta functie

  1. Era si pacat sa nu castige concursul ! La ce performante a avut in cariera mai ales la DGA unde a dat cu coruptia-n bara fotbalistul asta e un castig . Mirescu- le tine-l aproape ca s-a deschis sezonul la fazani .

  2. cred ca Boia va fi mai bun decat Dumbrava! stii de ce? pentru ca nu are permis de vanatoare, ceea ce-i permite sa fie obiectiv

  3. Prostovane nici Dumbravă nu avea permis de vânătoare si nici Boia nu are nevoie ca vine vânatul singur la el))) Dumbravă era pescar cu licentă, dar sa fii sef la Serviciul Arme si Explozivi, fara licentă de vânător sau de pescar este ca si cum la examinări auto ai pus pe unu fara permis de conducere!! Cum sa întelegi vânătoarea si pescuitul?

Leave a Reply