ROBA PENALA! O avocata din Timisoara, trimisa in judecata pentru “tepuirea” unei asociatii de locatari cu aproape 5.000 de euro! Desi era suspendata din profesie, avocata a angajat procese si a incasat onorarii

ramona joldes

Procurorii din cadrul Parchetului de pe  langa Curtea de Apel Timisoara au finalizat urmarirea penala si au dispus trimiterea in judecata a inculpatei Ramona Elena Joldes pentru savarsirea infractiunii de inselaciune in forma continuata.


In rechizitoriul intocmit in cauza, procurorii au retinut urmatoarea situatie de fapt: In perioada 30.10.2009-14.08.2013, inculpata Joldes Ramona-Elena, in baza aceleiasi rezolutii infractionale, a incasat de la persoana vatamata, o asociatie de proprietari cu litigii in instatele de judecata, in calitate de avocat (desi era suspendata), mai multe sume de bani pentru promovarea unor actiuni in justitie si pentru reprezentarea in cadrul unor procese civile, insa nu a indeplinit nici un act in acest sens, inducand astfel in eroare persoana vatamata.

Prejudiciul cauzat persoanei vatamate prin fapta comisa este in valoare de 21.904,22 lei. Dosarul a fost trimis, spre competenta solutionare, Curtii de Apel Timisoara. In conditiile in care Ramona Joldes face parte din baroul paralel al inginerului Pompiliu Bota, anchetarea sa de catre Parchetul Curtii de Apel semnifica faptul ca unele unitati de parchet recunosc baroul clandestin. Altfel, competent sa cerceteze faptele penale ale “justitiarei” Joldes ar fi avut-o Parchetul Timisoara. “Va rog sa precizati faptul ca Ramona Joldes nu face parte din Baroul Timis, pentru ca prin prezentarea acestui caz sa nu fie afectata  imaginea avocaturii timisene”, ne-a recomandat prodecanul Baroului Timis, avocatul Sergiu Stanila.

Reamintim ca, in aprilie 2014, Ramona Joldes a fost prinsa in flagrant de procurorii DNA in timp ce primea 12.000 de lei pentru a face trafic de influenta la judecatorii din Palatul Dicasterial. (Gh. Ilas)

 

Leave a Reply