BREAKING NEWS! Mihai Tudose a demisionat din functia de premier, dupa retragerea sprijinului politic de catre PSD, aducand tara in pragul alegerilor anticipate    Martorul-cheie din dosarul de coruptie in care este cercetat fostul inspector sef al IPJ Timis, Sorin Munteanu, va fi audiat, marti, la DNA     In emisiunea Bursa afacerilor de astazi, de la ora 19, la TV Europa Nova, vor fi prezentate imagini cu agresarea violenta a doi tineri nevinovati de catre politisti, la Urseni     Judecatoarea Lavinia Cotofana, de la Judecatoria Arad, a atacat in instanta decretul prezidential de excludere din magistratura    Politia Locala Timisoara a descoperit ca aproape jumatate dintre societatile comerciale din zona Pietei Aurora functioneaza in ilegalitate    Creditorii firmei Norad Timisoara, apartinand italianului Carlo Marchegiano, intrata in insolventa, se pot inscrie la masa credala doar pana la termenul din 22 ianuarie 2018

EXCLUSIV! Seful Politiei Timis si-a mutat biroul intr-o alta aripa a cladirii de pe bulevardul Take Ionescu! VEZI AICI de ce a fost abandonata incaperea prin care s-au perindat, in ultimii 25 de ani, toti inspectorii sefi din Timis

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

mirescu

Inspectorului sef al Politiei Timis, comisarul sef Ioan Mirescu, a luat o decizie fara precedent in managementul postrevolutionar al institutiei cazone de pe bulevardul Take Ionescu! Clasicul birou al comandantului de la etajul intai al cladirii, atat de ravnit de politistii carieristi cu sustinere in politica locala, a fost abandonat definitiv, iar noul sef al Politiei Timis a hotarat sa-si mute biroul si secretara intr-o alta aripa a cladirii.

Mai exact, din aceasta saptamana, <cartierul general> al Politiei Timis s-a mutat in partea dreapta a cladirii, in birourile detinute pana mai ieri de sefii Serviciului Politiei Rutiere.

“Biroul inspectorului sef a fost mutat in cealalta aripa a cladirii, in fostul birou al sefului Politiei Rutiere, in timp ce comisarul sef Petru Rumega, seful Circulatiei, a fost mutat, cu tot cu echipa sa din conducerea serviciului, in birourile in care si-au desfasurat activitatea, in ultimii ani, sefii Politiei Timis. Acesta mutare a venit pe fondul discutiilor privind interceptarile efectuate de DNA in fostele birouri ale comenzii IPJ Timis, anterioare arestarii fostului inspector sef Sorin Muntean si inspectorului sef adjunct Florin Bolbos. In conditiile in care nu se stie daca serviciile si-au recuperat tehnica din pereti si candelabre, s-a luat hotararea abandonarii acestor incaperi”, ne-a dezvaluit, confidential, un lucrator dintr-un serviciu secret al Politiei.

Miscarea imobiliara a inspectorului sef pare cat se poate de inspirata, in conditiile in care printre interceptarile realizate de DNA in dosarul de coruptie al Politiei Timis, in care au fost arestati mai multi ofiteri, apar inregistrarile audio si video ale unor convorbiri purtate de diverse persoane in birourile de comanda ale politiei. Cu alte cuvinte, decat sa-ntrebe in dreapta si-n stanga daca biroul sau a fost curatat de dispozitivele de ascultare montate de servicii, Ioan Mirescu a preferat sa-si mute fotoliul de inspector sef in alta parte, abandonand clasicul cabinet al comandantilor.

politia-rutiera

Pe de alta parte, nu este exclus ca, prin aceasta miscare, seful Politiei Timis sa se fi indepartat de zona controlata discret de sefii de la Cabinet si Control Intern, fostii jandarmi Aurel Scornea si Traian Tataru, care au legaturi directe la DGA, UTAI sau SIPI. De altfel, dupa cum se stie, in dosarul penal al fostului sef al Politiei Timis, Sorin Muntean, exista o multime de documente intocmite de comisarul sef Mihaela Scornea, de la DGA Timis, care are un colaborator perfect in structura de comanda a IPJ Timis, pe propriul sot. Revenind la mutarea spectaculoasa a inspectorului sef Ioan Mirescu, trebuie sa spunem ca domnia sa a confirmat pentru Impactpress, prin intermediul Serviciului Cabinet, ca biroul de comanda al Politiei Timis s-a mutat in fosta locatie a Serviciului Politiei Rutiere, in aripa dreapta a cladirii de pe Take Ionescu.

“Nu este biroul meu, este biroul nostru, al celor care luptam pentru reabilitarea imaginii Politiei Timis si pastrarea unui climat de siguranta si liniste publica in Timis. O data cu aceasta mutare a biroului de comanda, Politia Timis s-a apropiat mai mult de Cele Sfinte, avand in vedere ca in imediata apropiere, la doi pasi, se afla bisericuta din curtea inspectoratului”, ne-a transmis, aluziv, comisarul sef Ioan Mirescu. (Gh. Ilas)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

10 Responses to EXCLUSIV! Seful Politiei Timis si-a mutat biroul intr-o alta aripa a cladirii de pe bulevardul Take Ionescu! VEZI AICI de ce a fost abandonata incaperea prin care s-au perindat, in ultimii 25 de ani, toti inspectorii sefi din Timis

 1. A3 says:

  Indubitabil nu este vorba de frica de microfoane ci este slabiciunea d-lui Mirescu pentru lux ,confort si trai bun! A rivnit la biroul lui Rumega pentru ca este mult mai spatios(nici nu se compara) cu fostul lui birou, are toaleta,.anticamera si el mult mai mare ,4 stele.De citeva zile in fiecare seara se descarca mobila noua,a fost super finisat!Este in contrast total cu locatiile politiei Timis care se zbat in saracie lucie!Singurul dezavantaj este ca este aproape de arest si astia sunt tare galagiosi!Era sa uit sofer la costum cu limuzina Audi 4, secretara super platita cu salariu de excelenta,ospatarul de la popota care fuge dimineata dupa limuzina sa ia comanda pentru prinzul din separeul luxos!Austeritate doar pentru palmasi!

  • A4 says:

   De unde bani pentru mobilier nou? La posturile de politie inca mai este toaleta in curte si astia prin insectorat se lafaie in birouri noi si aer conditionat! Iar soferii ar mai trebui schimbati si pusi la munca, ca pe unde se duc ei spun ca-s politisti. Ce politisti? N-au prins toata viata lor un hot.

 2. cetatean says:

  Foarte adevarat!!!Spre necazul lor si bucuria multora poate nu vor avea ocazia sa se bucure prea mult de noile conditii,nici el si nici “carlanul”.Cum vi se pare “comunicatul” magnificului mirescu:“Nu este biroul meu, este biroul nostru, al celor care luptam pentru reabilitarea imaginii Politiei Timis si pastrarea unui climat de siguranta si liniste publica in Timis. O data cu aceasta mutare a biroului de comanda, Politia Timis s-a apropiat mai mult de Cele Sfinte, avand in vedere ca in imediata apropiere, la doi pasi, se afla bisericuta din curtea inspectoratului”.Cum Dumnezeu nu ii este rusine individului astuia???

 3. mh says:

  Nu-si aduce si nevasta la IPj ?

 4. cititor says:

  Fudul nenea asta !

 5. zozo says:

  maestrul Pompas lingaul ,precis s-a implicat maxim sa-l cucereasca pe neica mirescu ca amandoi au fost tablagii !

 6. sfiosul says:

  o mutare ecumeica i sediul politiei timis? misto de tot

 7. Navetistul says:

  ALO SIPI desteptarea! De ce sa fie adus de acasa si dus acasa cu limuzina pe banii cetatenilor?Sunt zeci de politisti carora li se gaseste nod in papura pentru banii de naveta de la sate.Sefu te rugam veniti cu tranvaiul daca nu va permiteti cu masina personala!SIPI calculati urgent prejudiciul si motorina inapoi! Alt domn Oprea mai mic?

 8. cetateanul says:

  ce bine ca a schimbat biroul, acum ma simt in siguranta!
  p.s. oltean…prietenii stiu de ce!

Leave a Reply

%d bloggers like this: