SERVO PER AMIKECO! O politista de frontiera din Timisoara, partenera perfecta pentru Aurelian Temisan in prezentarea Balului Prieteniei organizat de IPA 8 Timis! La eveniment au participat politisti din Romania, Serbia, Ungaria si Moldova

corina_temi

Balul Prieteniei organizat, la sfarsitul saptamanii trecute, de politistii de la IPA 8 Politie de Frontiera Aeroport Timisoara, in prezenta unor oaspeti de calibru din tara, dar si din Serbia, Moldova si Ungaria, a scos la rampa, din nou, un cuplu de prezentatori care tinde sa devina celebru la petrecerile cazone.


Agentul sef adjunct Corina Avramescu, de la Politia de Frontiera Aeroport Timisoara, si mereu tanarul Aurelian Temisan, vedeta de necontestat a showbiz-ului mioritic, au avut, din nou, ca si la celelalte doua editii ale balului, o prestatie aplaudata de cei peste 120 de invitati, cei doi completandu-se excelent atat in prezentarea programului festiv sau a tombolei caritabile, cat si in timpul numerelor de dans aproape sincron.

Fascinat de-a binelea de partenera sa de ring, Aurelian Temisan n-a pierdut-o nicio clipa din ochi pe simpatica politista de frontiera, nici macar in scurtele escapade ale domnitei la masa subcomisarului Cornel Stoica, seful Sectorului Politiei de Frontiera de la Aeroportul Timisoara, prezent la balul subalternilor sai.

Desigur, se poate suspiciona faptul ca deplasarile vaporoase ale Corinei la masa sefului politistilor de frontiera de la aeroport au avut un substrat profesional, agentul dorind sa-i comunice subcomisarului date despre starea mondena a evenimentului, cum, la fel, se poate deduce ca intre cei doi tinde sa se infiripe, subtil, o relatie mai mult decat cea de serviciu.

corina_temi2

Totusi, in cazul in care Temi are ganduri serioase cu partenera lui de show de la Timisoara, este cat se poate de clar ca va trebui sa ia taurul de coarne si sa poarte o discutie barbateasca cu toti cei care roiesc in jurul frumoasei Corina Avramescu – o tanara divortata, cu un copil minor – inclusiv cu fostul director adjunct al Aeroportului International Timisoara, Alfred Simonis, care, anul trecut, a fost la un pas sa o duca la altar pe domnisoara politista care, dupa toate aparentele, a pus stapanire chiar si pe imaginatia erotica a lui Aurelian Temisan. Indubitabil, o scurta discutie lamuritoare va trebui sa aiba si agentul sef adjunct Corina Avramescu cu sotia artistului, nimeni alta decat Monica Davidescu… (Mara Ion)

One thought on “SERVO PER AMIKECO! O politista de frontiera din Timisoara, partenera perfecta pentru Aurelian Temisan in prezentarea Balului Prieteniei organizat de IPA 8 Timis! La eveniment au participat politisti din Romania, Serbia, Ungaria si Moldova

Leave a Reply