BREAKING NEWS! Transportul public din Timisoara ar putea fi paralizat, luni dimineata, din cauza unei greve in pregatire a angajatilor RATT    Un barbat din Sacosu Turcesc va sta dupa gratii timp de un an, dupa ce a fost prins conducand fara permis    Politia Transporturi Timisoara a recuperat, in urma unor perchezitii in judetul Hunedoara, peste 150 de tone de carbune furat din vagoanele de marfa    9 persoane din municipiul Petrosani, retinute de politistii timisoreni in dosarul furturilor de carbune din vagoanele de marfa     Procurorul Oana Schmidt Haineala este noua sefa a corpului de control din Ministerul Justitiei    Profesor de religie din Copsa Mica, preot, acuzat ce s-a masturbat la scoala, in fata elevilor, a demisionat din invatamant

IMPRECATIILE RUTIERISTILOR! Liderul de sindicat al politistilor din Timis se pregateste sa dea Primaria Timisoara in judecata! “Mi-am distrus masina intr-o groapa din asfalt si voi cere plata daunelor!”, anunta comisarul sef Doinel Malcoci

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

malcoci2

La nici o saptamana de la dezvaluirea facuta in public, in direct si la o ora de varf, la TV Europa Nova, ca la Politia Rutiera se ia spaga, liderul de sindicat al politistilor timiseni, comisarul sef Doinel Malcoci, a fost ajuns de imprecatiile si maledictiile colegilor care s-au simtit cu musca pe caciula.

Invocata in stil cazon, furia divina s-a abatut asupra incomodului politist, duminica seara, exact pe strada Avram Imbroane, unde-si are sediul Politia Locala Timisoara si unde, cine stie, poate, vreodata, un filtru de politie rutiera a fost mai ingaduitor cu participantii la trafic.

Asadar, in timp ce rula cu viteza regulamentara la volanul autoturismului sau marca Audi, pentru a-si conduce acasa un prieten, Malcoci a simtit o lovitura puternica la una dintre roti, urmata de o deviatie brusca a bolidului catre partea dreapta a soselei. A oprit imediat si, fara prea mare efort, a constatat ca tocmai nimerise intr-o groapa adanca din asfalt, un adevarat crater, care ii distrusese cauciucul si geanta, dar si o parte din directie.

doinel_malcoci

“Nu mi-a venit sa cred ca pe strada Politiei Locale este o ditamai groapa in asfalt! Pe acolo trec zilnic autospecialele politistilor, masini platite din banii nostri, iar cei de la Primarie nu au fost in stare sa astupe acea groapa! Cauciucul si geanta is praf, directia la fel, si cine stie ce stricaciuni o sa mai gaseasca cei de la service. Am facut fotografii demonstrative si urmeaza sa dau in judecata Primaria, Drumurile Municipale sau cine raspunde de strazile din acea parte a orasului. Nu cer altceva decat plata daunelor, pentru ca sigur reparatia ma va costa cateva mii de lei. Adica, daca tot ne rupem masinile pe strazile orasului, de ce mai platim impozite?”, se intreaba retoric liderul de sindicat al politistilor.

Pe de alta parte, reprezentantii Politiei Locale spun ca acea groapa in asfalt are deja vechime, administratia locala fiind sesizata asupra acelui obstacol periculos pentru soferi de cateva saptamani. De altfel, conducatorii auto care trec frecvent pe acea strada stiu, deja, unde este amplasata groapa si o ocolesc din timp.

malcoci1“Primaria a mai platit daune participantilor la trafic care si-au distrus masinile in gropile din carosabil, de aceea sunt convins ca actiunea in instanta a domnului Doinel Malcoci va fi admisa! Raspunderea edililor pentru starea carosabilului din oras este in afara de orice dubiu. Poti obtine despagubiri in cazul in care rulezi cu viteza constanta, in limite legale, si apar denivelari bruste care distrug masina. Trebuie sa fie o legatura rezonabila de cauzalitate intre starea drumului si distrugerea masinii. Daca viteza cu care se circula este de 100 de kilometri la ora, iar gropile din asflat sunt mari, este evident ca s-a condus departe de limitele unei preventii rezonabile”, ne-a lamurit un avocat care a mai intrat in astfel de cauze litigioase.

Sa mai spunem ca una dintre cele mai mari despagubiri platite de o primarie, dupa ce a fost data in judecata de un sofer care si-a distrus masina intr-o groapa din asfalt, este de 21.000 de lei si a fost decontata de Primaria Cluj-Napoca in anul 2013. (Mara Ion)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

6 Responses to IMPRECATIILE RUTIERISTILOR! Liderul de sindicat al politistilor din Timis se pregateste sa dea Primaria Timisoara in judecata! “Mi-am distrus masina intr-o groapa din asfalt si voi cere plata daunelor!”, anunta comisarul sef Doinel Malcoci

 1. sofer says:

  Dar domnii de la rutiera ce-au pazit? Ce-au facut ca sa previna eventualele evenimente rutiere? Au sesizat administratorul drumului public sau macar l-au sanctionat?

 2. Asa says:

  Pai groapa cu pricina e la doi pasi de sediul Pol locale!Are rost sa mai spun ca in acea cloaca a prostiei locale nimeni nu face nimic ?!Dar asa cum se spune localii…prosti de dau in gauri (gropi)!
  Apropo d-le Malcoci cand veti sustine alaturi de ceilalti colegi si membrii de sindicat ,anularea patrulelor mixte la Pol Rutiera alaturi de saltimbancii locali?Credeti ca face cuiva cinste compania acestor impostori?In afara de Bogosel nimeni nu e incantat de acesti impostori !

 3. adrian says:

  asta e prost de da in gropi!

 4. Bisturiu says:

  Un raport neoficial, care circula prin primarie, a consemnat ca numarul gropilor din Timisoara a scazut la jumatate ca urmare a procesului de unire al gropilor… pana la alegeri vom asista la o unire generala.
  Bine ca a plecat mascaricul la Roma, sa ne tihneasca 4 zile fara miasmele lui!!!!!

Leave a Reply

%d bloggers like this: