GRAPINI, ATAC LA GUVERNUL CIOLOS! “Daca nu esti interesat ce au facut inainte cei pe care ii propui sa lucreze cu tine este un semn prost: ori nu te intereseaza ori nu te pricepi!”, scrie Maria Grapini pe Facebook

grapini

Desi majoritatea ministrilor din Guvernul Ciolos au detinut functii importante la Bruxelles, avand expertiza europeana, europarlamentarul Maria Grapini tot a gasit un motiv de a critica selectia de personal facuta de Dacian Ciolos. Este vorba despre decizia de numire in functia de secretar general al Guvernului a “cetateanului turmentat” Sorin Chelmu.


“Guvernul Ciolos are un Secretar general parfumat! Pana acum m-am abtinut sa scriu prea multe lucruri critice la adresa proaspatului premier, deoarece aveam un dram de incredere. Dupa nominalizarile initiale la Sanatate si Justitie, am crezut ca este un accident, desi, daca nu esti interesat ce au facut inainte cei pe care ii propui sa lucreze cu tine este un semn prost: ori nu te intereseaza ori nu te pricepi!

Azi am aflat ca domnul Ciolos a numit Secretar general al guvernului (rang de ministru) – un post extrem de important deoarece raspunde de toata organizarea sedintelor de guvern, sedintelor pregatitoare, de publicarea la timp si corect in Monitorul Oficial a tuturor documentelor aprobate de guvern – pe cetateanul turmentat Sorin Chelmu.

Acest individ a fost transferat la mine la minister ca secretar general al ministerului… de unde credeti? De la Ministerul Agriculturii (mostenit in guvernul Ponta de la ministrul Ciolos).

Acest individ la ora 8 era deja baut si ca sa nu miroasa se parfuma intens (cu parfum de proasta calitate) ,de trebuia sa deschid fereastra. Cand am vrut sa-l dau afara, mi-a spus sec si cu sughituri: ‘Pe mine nu ma da NIMENI afara!’. I-am facut referat, dar fiind inalt functionar public, referatul a fost analizat de agentia functionarilor publici fix pana am plecat eu din minister, timp in care stimabilul Chelmu s-a internat in spital datorita extrasistolelor!

Domnule Ciolos, va intreb public: care sunt motivele numirii acestui om-capusa? Pentru cititorii mesajului: este suficient sa cautati ce a scris presa de-a lungul timpului despre individ.Sunt multi oameni care pot sustine ce spun eu!

Doamne, ce ne-a adus Mos Nicolae! Sau poate avem sansa ca domnul Ciolos sa-l retraga pe cetateanul parfumat, de Mos Nicolae?”, a scris Maria Grapini, pe Facebook. (Mara Ion)

Leave a Reply