DEMISIE ASTEPTATA! Deputatul Cornel Samartinean considera demisia lui Victor Ponta ca fiind o victorie a strazii! “Demisia lui Victor Ponta este prea putin si vine prea tarziu!”

samartinean-impact

Demisia premierului Victor Ponta nu pare o surpriza pentru parlamentarii Opozitiei. Intr-o postare pe pagina sa de facebook, deputatul Cornel Samartinean spune ca demisia lui Ponta este chiar tarzie.


“Demisia lui Victor Ponta este o victorie a strazii. Demisia lui Victor Ponta este prea putin si vine prea tarziu. In ultimele zile Romania a suferit si imaginea tarii a avut mult de suferit, iar lucrurile pe plan intern s-au degradat. Acum un an, romanii au spus ca asa nu se mai poate. Insa, vocea lor a fost ignorata.

Coruptia sistemica este atat de mare incat nu este doar principala cauza a saraciei, ci si, din pacate, cauza tragediei din Clubul Colectiv . Intreaga clasa politica trebuie sa auda si sa asculte vocea romanilor revoltati si exasperati de atata coruptie si saracie. Avem cu totii datoria sa spunem din nou ca asa nu se mai poate, ca Romania merita o sansa la dezvoltare. Impreuna avem sansa de a demonstra cetatenilor Romaniei ca am inteles cu totii mesajul generatiei tinere care a iesit din nou in strada si care au votat in proportie covirsitoare cu dreapta la alegerile prezidentiale din noiembrie 2014.

Cetatenii romani au votat pentru o Romanie normala, o Romanie a respectului si bunului simt, o Romanie a prosperitatii, o Romanie curata si decenta, o Romanie puternica, o Romanie europeana, o Romanie a lucrului bine facut. Romania nu este a noastra, a elitei politice, si noi nu trebuie sa monopolizam institutiile si sa le folosim in interesul nostru personal. Romania este a romanilor, iar institutiile statului, Parlamentul Romaniei si Guvernul Romaniei au obligatia si trebuie sa lucreze in folosul si pentru bunastarea cetatenilor tarii lor. (Mara Ion)

4 thoughts on “DEMISIE ASTEPTATA! Deputatul Cornel Samartinean considera demisia lui Victor Ponta ca fiind o victorie a strazii! “Demisia lui Victor Ponta este prea putin si vine prea tarziu!”

  1. Respect domnule Cornel Samartinean! Va rog continuati sa luptati pt asanarea societatii si a justitiei corupte si abuzive;)))Nu vă lăsati intimidati de ipochimeni ca Botza:))))

  2. Cine pana mea e acest lider al pietei Răzvan Munteanu, un actoras ratat, care blochează el si alti drogati piata Operei? Ce plm nu mergeti sa protestati la Stadion sau la Pădurea Verde, cu ce drept blocati piata in fiecare seară?.Nici nu stiti ce cereti da urlati aiurea la lună! Mergeti dreqului de drogati si anarhisti, că mai vrea si omu’ normal sa se plimbe prin centru in liniste si pace!

Leave a Reply