ELEVI LA PACANELE! Jandarmii Gruparii Mobile Timisoara au identificat 20 de elevi care au “confundat” sala de clasa cu cluburile de pacanele! Au fost escortati catre unitatile de invatamant, urmand sa fie sanctionati de catre conducerile scolilor

elevi
Gruparea Mobila de Jandarmi Timisoara ne-a remis un comunicat, prin intermediul purtatorului de cuvant plutonierul major Nicolae Bocanca, pe care-l redam integral.
 
“In baza planului de colaborare dintre Gruparea de Jandarmi Mobila Timisoara si Inspectoratul Scolar Judetean Timis, marti 3 noiembrie a.c.,  jandarmii timisoreni au desfasurat o actiune pe linia prevenirii si combaterii absenteismului scolar in localurile publice din imediata apropiere a unitatilor de invatamant din municipiul Timisoara.
 
Prin aceasta activitate s-a urmarit identificarea elevilor care frecventeaza localurile publice in timpul programului scolar precum si  respectarea de catre barmani si ospatari a prevederilor Legea 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a normelor de convietuire sociala, a linistii si ordinii publice, prin care este interzisa comercializarea bauturilor alcoolice catre minori.
 
Au fost vizate si aspecte legate de practicarea jocurilor de noroc de catre minori la aparatele instalate in localurile de alimentatie publica.
 
In urma actiunii au fost verificate opt localuri publice situate in zona cu institutiile de invatamant arondate Gruparii de Jandarmi Mobile Timisoara si au fost identificati  20 de elevi care nu se aflau la cursuri.
Toti elevii au fost identificati, urmand a fi informat Inspectoratul Scolar pentru a lua masurile ce se impun.”

 

Leave a Reply