INCREDIBIL! Toti castigatorii Loteriei bonurilor fiscale ar putea fi obligati sa dea banii inapoi! Ministerul Finantelor a constatat ca toate extregerile au fost ilegale, intrucat s-a confundat cifra sutelor cu cea a unitatilor

loterie

Toate extragerile Loteriei bonurilor fiscale sunt ilegale! Anunțul poate provoca un adevarat haos, mai ales ca cei care au caștigat tragerile, au primit banii, iar acum s-ar putea sa fie obligați sa-i dea inapoi.


Dar, cum s-a ajuns aici? In Legea Loteriei fiscale scrie negru pe alb ca prima cifra extrasa din urne este cifra unitatilor. Or, statul roman, reprezentat de Ministerul Finantelor si Loteria Romana, a stabilit la fiecare dintre cele sase extrageri, in afara legii, ca prima cifra extrasa este cea a sutelor. Astfel, la prima extragere din istorie, cand s-a castigat cu un bon de 6 lei, cei indreptatiti sa ia premiul erau cei cu bonuri in valoare de 600 de lei.

Potrivit Ordinului ministrului Finantelor Publice 417, din aprilie 2015, prima cifra extrasa din urna pentru determinarea sumei de pe bonul castigator este cifra unitatilor, apoi cifra zecilor si apoi cifra sutelor.

La fiecare extragere, Ministerul Finantelor a aprobat o extragere gresita, de fiecare data prima cifra extrasa fiind cea a sutelor. (Mara Ion)

Leave a Reply