BE A GIFT TO THE CHILDREN! Mos Craciun a daruit cadouri copiilor din centrele de plasament din Timis! Actiunea caritabila a fost organizata de Rotary Club Timisoara Cosmopolitan

copii1

Sarbatoarea Craciunului va fi mai frumoasa pentru 250 de copii gazduiti in Centrele de Plasament din judetul Timis, multumita unei actiuni caritabile initiata de Rotary Club Timisoara Cosmopolitan. Oameni cu suflet au adus bucuria pe fetele acestor copii minunati care au fost invitati sa participe la cea de-a doua editie a actiunii Be A Gift To The Children, gazduita de Sala Multifunctionala de la Consiliul Judetean.


Mos Craciun a venit cu desaga plina pentru micutii cu varste intre 3 si 13 ani dar si pentru cei de la Palatul Copiilor, membrii ai grupurilor Flores si Mini Flores, care au tinut un recital in timpul evenimentului. Toti cei prezenti s-au bucurat si de un program artistic in care a fost prezentata piesa de teatru Spargatorul de Nuci, dupa un scenariu adaptat pentru cei mici. Copiii din Centrele de Plasament Calacea, Peciu, Masloc, Nitchidorf, Gavojdia, First Help si Fratii lui Onisim, au fost primiti cu multa dragoste de catre organizatori iar Mos Craciun in persoana, echipa sa de spiridusi alaturi de  renul Rudolf, i-au rasplatit pe toti cu o multime de cadouri care au adus zambetele pe buzele celor mici. „Si cum sarbatorile de iarna bat deja la usa, echipa Rotary Club Timisoara Cosmopolitan va doreste un Craciun Fericit si sa dati dovada de multa generozitate pentru ca, printr-un gest mic, puteti aduce bucurii nebanuite in inimile celor dragi”, transmite presedintele Rotary Club Timisoara Cosmopolitan, Rudiger Wiesser.

copii2

copii3

 

Leave a Reply