LA DATORIE! Peste 400 de jandarmi ai Gruparii Mobile din Timisoara asigura linistea si siguranta cetatenilor de Anul Nou! Acestia vor patrula in toate judetele din vestul tarii, cat si in punctele de trecere a frontierei

jandarmi

Urmeaza patru zile de foc pentru jandarmii Gruparii Mobile din Timisoara, care, in perioada 31 decembrie – 3 ianuarie, vor fi prezenti in trei judete din vestul Romaniei pentru asigurarea unui climat propice de ordine si siguranta.


Avand in vedere faptul ca premergator, in timpul si imediat dupa Sarbatoarea Craciunului, au fost intensificate masurile de prevenire a faptelor antisociale prin suplimentarea efectivelor, pentru asigurarea unui climat de ordine, siguranta si liniste publica, la nivelul zonei de responsabilitate teritoriala, respectiv, judetele Timis, Caras – Severin, Hunedoara si Arad, faptele contraventionale constatate s–au mentinut la un nivel destul de scazut in ceea ce priveste sanctiunile aplicate in aceasta perioada.

Si in perioada imediat urmatoare, jandarmii Gruparii Mobile din Timisoara vor asigura masurile de ordine si siguranta publica atat pe timp de zi, cat si de noapte, in zonele aglomerate, precum si in locurile de comercializare a produselor specifice sarbatorilor de iarna, pentru prevenirea faptelor de natura antisociala, care ar putea afecta siguranta cetatenilor.

Importante efective de jandarmi din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timisoara vor asigura ordinea si siguranta publica cu ocazia concertelor organizate la cumpana dintre ani, a altor manifestari cultural-artistice organizate in spatiul public.

“Acestia vor fi prezenti la datorie de Revelion, in centrul Timisoarei, in judetul Hunedoara, la Deva, Lupeni si Orastie si in judetul Caras – Severin, la Caransebes, in sprijinul Inspectoratelor Judetene de Jandarmi. Pe langa aceste misiuni, jandarmii timisoreni vor veghea la siguranta cetatenilor prin mentinerea ordinii publice in aceasta perioada, pe raza municipiului Timisoara, precum si in punctele de trecere a frontierei de stat a Romaniei, in judetele Arad, Caras – Severin si Timis”, ne-a transmis Compartimentul de Informare, Relatii Publice si cu Publicul din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timisoara.

Leave a Reply