DOSAR PENAL! Miron Cozma, cercetat penal si cu permisul de conducere suspendat in urma accidentului rutier provocat, miercuri seara, la intrarea in Craiova! “Luceafarul huilei” este acuzat de vatamare corporala din culpa

miron cozma

Fostul lider al minerilor, Miron Cozma, este vizat intr-un dosar de cercetare penala, pentru vatamare corporala din culpa, intocmit de politistii doljeni in urma accidentului rutier in care a fost implicat, miercuri seara, la intrarea in municipiul Craiova.


Purtatorul de cuvant al IPJ Dolj, Alin Apostol, a declarat ca lui Miron Cozma i-a fost reținut permisul de conducere, insa nu i-a fost suspendat si dreptul de a conduce pe perioada cercetarilor.

“In acest caz a fost intocmit dosar de cercetare penala pentru vatamare corporala din culpa si i-a fost reținut permisul de conducere, insa i s-a eliberata dovada pentru 15 zile cu care poate circula, nefiindu-i suspendat si dreptul de conducere. Pe perioada cercetarilor, dovada se poate prelungi”, a spus Alin Apostol.

Miron Cozma, care se deplasa, miercuri seara, dinspre Slatina spre Craiova, a fost implicat intr-un accident rutier in momentul in care a virat stanga pentru a intra intr-un hipermarket la intrarea in Craiova. Masina lui Cozma a fost lovita de un autoturism care circula din sens opus, iar in urma impactului dintre cele doua autovehicule masina condusa de Cozma a fost proiectata in alt autoturism care iesea din parcarea magazinului.

In urma accidentului, Miron Cozma a fost lovit usor la cap, fiind preluat de o ambulanța si transportat la Spitalul de Urgența Craiova. La finalul investigațiilor medicale, Miron Cozma a parasit spitalul. (Gh. Ilas)

Leave a Reply