OPERATIUNEA REVELION 2016! Inspectorii ANAF fac verificari la restaurantele care organizeaza petreceri de Revelion si la saloanele de infrumusetare! Deja au fost verificate 392 de localuri festive, unde s-au dat amenzi de aproape 500.000 de lei

ANAF

Directia Antifrauda din cadrul ANAF a inceput controale in toata tara la saloanele de infrumusetare si coafoare iar in aceasta dupa- amiaza echipe de inspectori antifrauda vor verifica restaurantele care organzeaza petreceri de Revelion potrivit unor informatii confirmate de surse ANAF. Controalele fac parte din operatiunea “Revelion 2016”.


ANAF anunta in urma cu o zi ca a lansat primele actiuni de verificare din cadrul operatiunii Revelion 2016 si ca in primele doua zile a controlat 392 de localuri care organizeaza evenimente de Revelion, aplicand circa 100 de amenzi in valoare totala de 490.000 lei, s-au confiscat bani si bunuri in valoare de 7.287 si s-a dispus suspendarea activitatii unui contribuabil pentru nedotare cu aparat electronic fiscal la salonul de evenimente, care nu fusese nici declarat punct de lucru la Fisc, dar si a altor 2 contribuabili pentru detinere de bauturi alcoolice fara a fi marcate conform prevederilor legale.

Datele finale vor fi anuntate in prima saptamana din 2016.

Potrivit ANAF, rezultatele preliminare ale operatiunii “Revelion 2016” arata ca, in unele cazuri, dupa anuntul ANAF privind demararea acestei actiuni, sumele fiscalizate aferente pachetelor de Revelion vandute si inregistrate in contabilitate s-au dublat. (Gh. Ilas)

 

One thought on “OPERATIUNEA REVELION 2016! Inspectorii ANAF fac verificari la restaurantele care organizeaza petreceri de Revelion si la saloanele de infrumusetare! Deja au fost verificate 392 de localuri festive, unde s-au dat amenzi de aproape 500.000 de lei

  1. Marele șef Voicu unde este?Sta ascuns,ce ii mai plăcea lui sa ii termine pe patronii de restaurante .Acest om are o răutate in el de nu s-a văzut,vrea doar rău sa facă.Marele șef Voicu toată viața lui a lucrat la stat nu are el de unde sa știe cum se fac banii!

Leave a Reply