SEXGATE! Unul dintre angajatii milionarului Ovidiu Tender s-a aflat la “butoanele subterane” ale DIICOT! Fostul ofiter de politie judiciara Ionut Florin Mihailescu a recunoscut relatia cu Alina Bica

ionut Mihailescu

Tratamentul preferential de care s-a bucurat, o vreme, milionarul timisorean Ovidiu Tender din partea structurii centrale a DIICOT se datoreaza, in mare parte, unuia dintre oamenii sai de baza, plasat chiar in preajma procurorului sef.


De altfel, Ionut Florin Mihailescu, consilier personal al Alinei Bica, a si recunoscut la DNA ca avea „legaturi profesionale si amicale cu Alina Bica, fiind foarte buni amici”, iar numele sau face parte din puzzle-ul increngaturilor de relatii amoroase si interese meschine de sute de milioane de euro reconstituit, in prezent, de procurori.

Fost ofiter de politie judiciara, Ionut Florin Mihailescu a plecat de Autoritatea Nationala pentru Cetatenie direct la holding-ul condus de milionarul Ovidiu Tender, pentru ca ulterior sa ajunga nici mai mult nici mai putin decat consilierul personal, unii zic chiar extrem de personal, al sefei DIICOT.

Relatiile de stransa prietenie dintre cei doi, recunoscute de catre Mihailescu chiar si in fata procurorilor anticoruptie, poate ca nu ar fi interesat pe nimeni, daca in jurul acestei idile nu s-ar fi nascut mai multe combinatii asumate ulterior de catre consilierul Alinei Bica. Cel despre care toata lumea buna din capitala stia, deja, ca se afla, de fapt, la butoanele subterane ale DIICOT-ului.

Si inclusiv ale unor dosare sensibile instrumentate de catre subalternii de atunci ai Alinei Bica, printre care, evident, si cel al milionarului Ovidiu Tender. Insa, culmea este ca Ionut Florin Mihailescu nu era nici pe departe singurul care pare sa se fi bucurat de un asemenea statut privilegiat, si alti „consilieri” laudandu-se, nu fara interes, ca puteau trage sforile „papusei” Alina Bica.

De altfel, in presa centrala sta sa izbucneasca un Sexgate cu amanunte incendiare privind intretaierea carierei profesionale cu viata intima a unor nume grele din magistratura, politie si chiar servicii secrete. Urmatoarea pe lista, dupa Alina Bica, pare sa fie Geanina Terceanu, judecatoarea spagara de la Tribunalul Bucuresti… Reamintim ca unul dintre dosarele grele in care a fost cercetat Ovidiu Tender a fost la un pas de prescriere din cauza ca a fost uitat cu anii intr-un fiset de la DIICOT… (Gh. Ilas)

  (

One thought on “SEXGATE! Unul dintre angajatii milionarului Ovidiu Tender s-a aflat la “butoanele subterane” ale DIICOT! Fostul ofiter de politie judiciara Ionut Florin Mihailescu a recunoscut relatia cu Alina Bica

Leave a Reply