WANTED! Cel mai cautat om din Timis, un hot care are la activ peste 25 de spargeri de magazine si baruri! Patronii terorizati de infractorul fantoma au pus o recompensa pe capul acestuia! VEZI FOTO

hot1

Hotul care, in urma cu aproape doua luni, a spart un minimarket din Bucovat si, in doar doua minute, a reusit sa fure un bancomat de cateva zeci de kilograme si sa fuga cu o masina furata, ramane inca necunoscut anchetatorilor, desi la nivelul Politiei orasului Recas s-a constituit chiar o celula de criza pentru identificarea si prinderea infractorului.


Mai mult, in urma unei sesizari oficiale a conducerii Inspectoratului de Politie al Judetului Timis, s-a decis delegarea unui ofiter specialist care sa coordoneze actiunea de capturare a periculosului individ.

In ciuda acestor masuri operative, hotul fantoma continua sa terorizeze comunitatea micilor intreprinzatori din localitatile periferice Timisoarei si Lugojului, spargand si golind magazine si baruri aproape in fiecare noapte. Modul de actiune este deja cunoscut in evidentele politiei, anchetatorii stabilind, deja, ca atacarea unitatilor comerciale se face dupa miezul noptii, accesul se face prin dislocarea usilor principale de acces sau spargerea geamurilor, iar sustragerea bunurilor se face extrem de rapid, fara ca individul sa se sinchiseasca de sunetul alarmelor. Ulterior, masinile folosite la spargeri sunt abandonate si incendiate.

hot2

Dupa statisticile neoficiale, pana in prezent au fost sparte peste 25 de magazine si baruri, majoritatea aflate in zona de est a judetului, pe axa Recas – Lugoj – Faget. “Nu stiu ce sa mai fac! Este al doilea jaf, la magazinul meu, in decurs de doar o luna. Prima oara, hotul a spart un geam si s-a tarat doar pe burta pentru a fura marfa, crezand ca nu va fi surprins de camerele video. Acuma, totul a fost la vedere si nu i-a pasat nici de alarma! Cred ca, pana la urma, o sa trebuiasca sa las doi dobermani in magazin, pe timpul noptii, sau sa angajez un paznic inarmat”, spune patroana unor magazine din Bucovat, exasperata de lipsa de eficienta a Politiei si de faptul ca infractorul nu a fost dat in urmarire.

Nedumerirea micilor patroni jefuiti de hotul fantoma este cu atat mai mare, cu cat pe cateva conturi de Facebook a fost publicata fotografia acestuia, surprinsa de camerele de supraveghere dintr-o unitate jefuita. Se disting foarte clar trasaturile infractorului, cu cagula si fara, iar anchetatorii, in principiu, n-ar mai avea nevoie de martori surpriza si portrete robot, ci l-ar putea indentifica pe autorul atator spargeri in baza de date. De ce nu se intampla acest lucru este greu de spus…

In aceste conditii, patronii terorizati de acest individ au facut un apel disperat pe Facebook, urmand sa ofere recompensa pentru orice informatie care sa duca la prinderea lui.

“Daca politia nu reuseste sa rezolve acest caz, avand la dispozitie chiar si fotografia hotului, ne-am gandit sa dam o mana de ajutor autoritatilor si sa oferim recompensa pentru orice informatie care sa duca la prinderea celui mai cautat om din Timis. Poate asa vom reusi sa dam de urma acestui mic terorist, inainte ca acesta sa fie surprins in timpul vreunui jaf si sa fie linsat de pagubiti”, ne-a dezvaluit unul dintre micii intreprinzatori care, pana in prezent, a fost prejudiciat cu marfuri si alte daune in valoare de peste 10.000 de euro. (Vlad Enciu)

Leave a Reply