TATUAJE CAZONE! Politistii au “dreptul” sa poarte tatuaje, doar daca acestea sunt acoperite complet de uniforma! Anuntul a fost facut de Politia Romana, ca raspuns la dorinta unui tanar cu un tatuaj pe spate de a deveni politist

tatuaje politie

Politia Romana a lamurit, intr-o postare pe pagina oficiala de Facebook, o problema care-i preocupa, in ultima vreme, pe tinerii rebeli care-si doresc o cariera in Ministerul Afacerilor Interne.


Astfel, s-a precizat ca politistii au dreptul sa aiba tatuaje, insa ascunse complet sub uniforma, anuntul fiind facut in urma unei conversatii intre un politist si un tanar agramat, interesat sa candideze la Academia de Politie.

Anuntul de pe reteaua de socializare al Politiei Romane a fost facut dupa ce politistul Marian Godina, de la Serviciul Rutier Brasov, devenit cunoscut in mediul virtual pentru povestirile sale hazlii din timpul serviciului, a postat pe Facebook o discutie purtata cu un tanar agramat, care voia sa afle daca poate sa candideze la Academia de Politie in conditiile in care are un tatuaj pe spate. Politistul brasovean i-a recomandat subtil ca mai bine ar invata gramatica limbii romane si ca tatuajul ar trebui sa fie ultima lui problema daca vrea sa devina politist.

“In urma postarii colegului nostru, am primit numeroase intrebari in legatura cu posibilitatea persoanelor cu tatuaje de a fi admise in Politie. Facem precizarea ca acest lucru este posibil, doar daca tatuajul este acoperit in intregime de uniforma. De asemenea, pe langa probele fizice, atat la Academia de Politie, cat si la Scolile de Agenti de Politie, una dintre probele scrise este cea de verificare a cunostintelor la gramatica limbii romane”, scrie Politia Romana in postarea de pe Facebook, adaugand si conversatia dintre Godina si viitorul candidat, in care acesta din urma face grave greseli de gramatica. (Gh. Ilas)

Leave a Reply