BREAKING NEWS! Un maior din cadrul SRI Arad, arestat preventiv intr-un dosar de trafic de droguri instrumentat de procurorii DIICOT    Directorul Politiei Locale Timisoara, Dorel Cojan, care cumuleaza salariul de functionar public cu pensia MAI, a avut anul trecut venituri de aproape 150.000 de lei     Tribunalul Timis a emis un mandat de arestare pe 30 de zile pentru Vajna Franz, acuzat de loviri sau vatamari cauzatoare de moarte    Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au decis cercetarea in libertate a lui Fercovici Ciprian, acuzat de comiterea a doua fapte de violare de domiciliu    Pasagerul cu numarul 1.000.000, primit cu sampanie pe Aeroportul International Timisoara    Atentate teroriste soldate cu morti si raniti in Spania, Rusia, Finlanda si Australia, agresorii folosind masini sau arme albe

EXPLOZIV! Tentativa de puci la Miscarea Populara Timis a esuat! Secretarul general Caita Panici, care a incercat sa preia decizia politica in cadrul organizatiei, a fost demis!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

Roxana_Iliescu1

Tentativa unui grup de aventurieri politici de a prelua controlul Miscarii Populare Timis – prin convocarea unei sedinte extraordinare exact in ziua in care lidera organizatie, Roxana Iliescu, se afla la Bucuresti, la sedinta Consiliului Executiv National -, s-a dovedit o ideea foarte proasta, chiar daca “lovitura de palat” a fost sustinuta si incurajata de o anumita parte a presei.

Simtindu-se destul de copt politic pentru o confruntare cu avocata Roxana Iliescu, care nu demult a fost aleasa in functia de vicepresedinte al MP la nivel national, secretarul general Caita Panici a trecut peste disciplina de partid si a convocat un simulacru de sedinta extraordinara, dar si cativa fotografi de ocazie, pentru a supune la vot validarea sau invalidarea cererii de intrare in partid a fostului consilier judetean Dorin Candea.

Cum era de asteptat, candidatura fostului director al RAR Timis a fost invalidata rapid, decizie deloc surprinzatoare in conditiile in care “executia” era stabilita dinainte si era nevoie doar de simularea unei validari democratice, in interiorul partidului.

Caita-Panici

„Domnul Dorin Candea nu are nicio functie in MP Timis. Si-a depus intentia de a deveni membru, dar statutar, Miscarea Populara are dreptul timp de 30 de zile sa analizeze si valideze cererea de adeziune. Din cauza imaginii negative pe care o are, am hotarat sa nu-i acordam calitatea de membru MP Timis”, a declarat Caita Panici, triumfator, imediat dupa sedinta, ferindu-se sa spuna ca adunarea de mazilire a lui Candea a fost convocata nestatutar, exact in ziua in care sefa organizatiei lipsea din oras.

Vestea cu tentativa de puci de la Timisoara a luat-o prin surprindere pe Roxana Iliescu, care a decretat, fara sa stea mult pe ganduri, declansarea campaniei “curatenia de primavara” in interiorul filialei timisene a MP.

“Ceea ce s-a intamplat este un lucru foarte grav si nu vom tolera asemenea incalcari flagrante ale disciplinei de partid! Cand ajung la Timisoara voi incepe campania de curatenie in interiorul organizatiei, pentru ca apropierea alegerilor starneste anumite patimi politice printre colegi. Nu am stiut nimic despre organizarea acelei sedinte extraordinare, iar daca m-ar fi intrebat, colegii din staff ar fi aflat ca adeziunea domnului Dorin Candea a fost validata de mai mult timp de conducerea centrala a partidului. Nu putem decat sa ne bucuram cand ni se alatura oameni politici cu experienta, pentru ca alegerile locale din acest an reprezinta un adevarat test de maturitate pentru Miscarea Populara”, ne-a declarat Roxana Iliescu la putin timp dupa ce a aflat date despre “tentativa de puci” de la Timisoara.

Prima decizie, fireasca, oarecum, dupa evenimentele de saptamana trecuta, demiterea secretarului general Caita Panici, care a si apucat sa spuna ca are sprijinul tuturor organizatiilor din judet si ca se va duce la Bucuresti ca sa i se faca dreptate. Urmatorul vizat este vicepresedintele Liviu Mihailescu, initiatorul unei liste cu semnaturi pentru demiterea Roxanei Iliescu, perspectiva greu de luat in calcul in conditiile in care avocata politician are toata sustinerea fostului presedinte Traian Basescu, liderul maxim al Miscarii Populare.

dorin-candea

“Nu stiu pe cine deranjeaza atat de mult intrarea mea in Miscarea Populara! Am venit sa ajut, sa pun umarul la promovarea acestui nou partid in randul electoratului de centru-dreapta. Sunt convins ca partidele mici vor avea un cuvant greu de spus la viitoarele alegeri, intrucat vor inclina balanta in lupta politica dintre marile aliante. Cazierul meu este curat, n-am avut probleme cu legea in ultimii 20 de ani, in dosarul Bahaian am fost martor intrucat aveam cunostinta despre afacerile lui cu cativa grei ai politicii timisene, iar supararile unei anumite parti a presei locale sunt legate de procesele intentate in instanta, pentru a-mi apara onoarea mea si a familiei mele”, a precizat Dorin Candea.

Reamintim ca, printre proiectele de lege depuse de MP in Parlament, mai cu seama prin deputatul Eugen Tomac, se numara cele cu reducerea numarului de parlamentari la 300, alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, depolitizarea institutiilor statului, reforma in sanatate si reinnoirea clasei politice. (Gh. Ilas)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

2 Responses to EXPLOZIV! Tentativa de puci la Miscarea Populara Timis a esuat! Secretarul general Caita Panici, care a incercat sa preia decizia politica in cadrul organizatiei, a fost demis!

  1. Bota says:

    Hahaha,lasa ca e bine lui Candea aici,cand o avea partidul asta mai mult de 5% sa fie ferifict….poate ar fi depasit dar asta a adus sigur un -5%

  2. marius says:

    Un om de nimic, a fost la PDL, PSD.

Leave a Reply

%d bloggers like this: