POMPIERI DE AUR! Titluri mondiale pentru doi subofiteri ai ISU Timis, la Jocurile mondiale ale politistilor si pompierilor din SUA! Probele la care timisorencele au fost imbatabile, canotaj si atletism

campioane ISU

Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Banat” al judetului Timis a facut publice rezultatele obtinute de cadrele unitatii, in 2015, la concursurile si competitiile organizate pe plan national si international.


Din statistica prezentata de pompierii banateni reiese ca cele mai importante performante au fost obtinute de plt. adj. sef Adriana Paraschiv si de plt. maj. Daniela Soare, care, in perioada 26.06 – 05.07.2015, au participat la „Jocurile mondiale ale politistilor si pompierilor” organizate in Fairfax, Statul Virginia, SUA. Astfel, in timp ce Adriana Paraschiv a castigat medalia de aur la canotaj sala (rowing indoor), proba de dublu feminin, colega sa Daniela Soare a urcat de doua ori pe cea mai inalta treapta a podiumului, cucerind medaliile de aur la atletism, 100 m plat, dar si la stafeta de 4×100 m. Ambele sportive si-au mai adaugat la colectia de trofee si alte medalii de argint si de bronz, insa cele mai importante repere din palmares raman titlurile mondiale.

De altfel, cele doua performere au contribuit din plin si la castigarea locului I de catre echipa Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, la finala Campionatului de atletism si cros al Ministerului Afacerilor Interne, dar si la Cupa ASPR 2015, atletism si cros, faza finala pe Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta. (Mara Ion)

Leave a Reply