MITA ELECTORALA? Primarul unei localitati de la periferia Timisoarei, cercetat pentru primirea unui televizor color! Obiectul venit prin curier, a ajuns la un vecin de pe strada, care a anuntat Politia

vasile-cadariu

Tensiunea politica ce precede alegerile locale din acest an – cele mai importante din ultimii 25 de ani, dupa cum spun unii analisti -, incepe sa-si puna amprenta si asupra cazuisticii unitatilor de parchet si politie, care se confrunta, deja, cu reclamatii ce vizeaza posibile acte de frauda electorala.


In aceasta situatie s-ar putea afla primarul comunei Ghiroda, Vasile Dorel Cadariu, care a ajuns in vizorul oamenilor legii dupa ce un vecin de pe strada, extrem de alertat, a sunat la Politie pentru a sesiza faptul ca o persoana necunoscuta i-a lasat in custodie un pachet suspect venit pe numele primarului, edilul nefiind gasit acasa, iar in acel pachet ar fi putut sa fie ascunsa o bomba.

“Un echipaj de politisti, din care facea parte si un pirotehnician, a fost trimisa cat se poate de repede la domiciliul persoanei din Ghiroda, pentru a prelua pachetul suspect, in care se putea ascunde si o bomba. Pachetul a fost preluat, dus la politie si desfacut cu grija, pentru a nu se declansa cine stie ce explozibil. Socul a fost maxim in momentul in care s-au dat deoparte toate cartoanele ce inveleau obiectul: inauntru a fost descoperit un televizor de tip plasma, nou-nout, cu diagonala de peste un metru, langa care se aflau si documentele privind garantia”, ne-a dezvaluit, confidential, o persoana din anturajul reclamantului.

In aceste conditii, este posibil ca Politia sa demareze o ancheta pentru a stabili conditiile in care pachetul ar fi trebuit sa ajunga la primarul localitatii Ghiroda, cine l-a adus, daca este vorba despre achizitionarea ramburs a unui televizor nou sau, de fapt, tocmai s-a devoalat un “para-ndarat” pentru anumite servicii trecute sau viitoare. Desigur, nu este exclusa nici varianta unei tentative de compromitere a imaginii primarului Vasile Cadariu, in conditiile in care acesta ar putea fi un contracandidat solid pentru reprezentantii oricarei formatiuni politice.

Din pacate, deocamdata nu am reusit sa aflam si opinia primarului vizavi de acest incident, cu sau fara tenta electorala, domnia sa nefiind de gasit la sediul Primariei Ghiroda. Asteptam explicatiile sale, pe care le vom prezenta in cel mai scurt timp posibil… (Gh. Ilas)

Leave a Reply