EXPLOZIV! Subofiter SRI prins in flagrant in timp ce incerca sa comercializeze cannabis! Acesta facea parte dintr-o retea infractionala care distribuia cocaina, cannabis si comprimate ecstasy (Vezi VIDEO!)

SRI

Procurorii DIICOT l-au surprins, luni, in flagrant, un subofiter SRI trecut in rezerva, in timp ce incerca sa comercializeze cannabis in Bucuresti.


Ulterior procurorii au descins la domiciliile a trei persoane banuite de trafic ilicit de droguri, iar in timpul perchezitiilor au fost ridicate diverse cantitati de canabis, cantare, grindere, telefoane mobile si pungi autosigilante folosite pentru distribuirea drogurilor.

In urma cercetarilor efectuate in cauza, s-a stabilit ca, in perioada 2015 – ianuarie 2016, inculpatii s-ar fi aprovizionat cu droguri de risc si de mare risc, respectiv cocaina, cannabis si comprimate ecstasy, pe care ulterior le-au comercializat mai multor consumatori de pe raza municipiului Bucuresti si a judetului Prahova.

Potrivit unor comunicate de presa emise de DIICOT si de Inspectoratul Judetean de Politie Prahova, din grupare infractionala specializata in trafic de droguri de risc si mare risc faceau parte Marian Dragomir, Andrei-Alexandru Serban si Mihai-George Badea, toti trei fiind retinuti in urma flagrantului si a perchezitiilor domiciliare.

Astazi, Tribunalul Prahova a admis cererea procurorilor si a emis mandate de arestare preventiva pe 30 de zile pe numele subofiterului SRI Bucuresti Marian Dragomir si pe numele celorlalte doua persoane retinute in dosarul de trafic de droguri de risc si mare risc instrumentat de DIICOT Ploiesti.

De asemenea, fata de alte doua persoane, membri ai grupului, a fost luata masura controlului judiciar. Actiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Serviciului Roman de Informatii, iar la perchezitii au participat si jandarmi. (Vlad Enciu)

 

Leave a Reply