MALPRAXIS JUDICIAR! Un fost judecator de la Tribunalul Timis, cercetat disciplinar de catre Inspectia Judiciara din cadrul CSM! Camelia Bogdan este acuzata ca a incasat bani de la Ministerul Agriculturii, in timp ce judeca dosarul ICA

camelia_bogdan

Inspectia Judiciara s-a autosesizat in cazul judecatoarei Camelia Bogdan, fost magistrat la Tribunalul Timis, cea care a judecat Dosarul ICA si l-a condamnat printre altii pe Dan Voiculescu.


Mugur Ciuvica a facut dezvaluiri incredibile la Antena 3 despre judecatoarea Camelia Bogdan, una dintre cele doua magistrate care l-au condamnat la 10 ani de puscarie pe Dan Voiculescu.

Grupul de Investigatii Politice al lui Ciuvica sustine ca judecatoarea si-a facut concediul pe banii Ministerului Agriculturii, partea vatamata in procesul ICA. GIP mai spune ca judecatoarea a inceput sa judece, s-a dus in concediu, a luat 10.000 de lei si apoi i-a condamnat pe toti din dosarul ICA.

Cei 10.000 de lei incasati de Camelia Bogdan au fost luati de aceasta dupa un seminar sustinut tot pentru Ministerul Agriculturii. Suma de bani a fost virata judecatoarei printr-o firma de consultanta.

“Doamna Camelia Bogdan e dromomana, adica are o afectiune psihica. Aceasta boala se manifesta prin faptul ca merge peste tot. A fost la seminarii, in tara si peste tot prin strainatate. La niciuna din celelalte deplasari nu a mai incasat bani. A primit doar de la Ministerul Agriculturii”, a spus Ciuvica la televiziunea mogulului Dan Voiculescu.

Ceea ce nu spune inversunatul investigator Mugur Ciuvica este faptul ca si domnia sa incaseaza bani de la firmele lui Dan Voiculescu pentru a face “dezvaluiri” la televizor despre judecatorii care l-au condamnat pe mogul. (V.E.)

Leave a Reply