SOCANT! “Evacuarea Antenei 3 din sediu, o binecuvantare divina asupra Romaniei!”. Un fost ministru din cabinetul Boc, sustine actiunea ANAF de evacuare a televiziunilor lui Dan Voiculescu

Teodor-Baconschi

Evacuarea televiziunilor din trustul Intact este un prilej de bucurie pentru unii politicieni, spre deosebire de altii care l-au chemat la raport, in Parlament, pe primul-ministru, Dacian Ciolos.


Acestia nu numai ca nu plang deloc dupa decizia ANAF de executare silita, ci spun ca asistam la o binecuvantare divina ce s-a abatut asupra Romaniei.

Astfel, fostul ministru de Externe din guvernarea Emil Boc, Teodor Baconschi, s-a amuzat copios pe seama celor de la Antena 3 si a postat un mesaj socant pe Facebook.

“O binecuvantare divina asupra Romaniei. Distrugatorii elitei intelectuale romanesti au ceva dificultati. E gura de foc mediatic a unui trust putred de bogat, care a reciclat si reinvestit, cu complicitati permanente, banii pe care Securitatea <i-a strâns> din tot comertul exterior al Romaniei ceausiste. Noi faceam foamea, securistii din ”Dunarea” puneau in conturi cipriote sau nu miliarde dupa miliarde. Vor gasi rapid, fara nicio dificultate, sedii alternative. Poate chiar mai bune. Intre timp, fac ce stiu in tara pe care au condamnat-o la generalizarea sindromului Stockholm: se victimizeaza”, a acuzat Baconschi.

Pe de alta parte, Camelia Voiculescu, fiica mogulului aflat la inchisoare, a transmis angajatilor ca nu se vor lasa intimidati. “Pe noi nu ne defineste o cladire, nu ne valideaza o hartie, nu ne intimideaza un ordin. Am iesit de fiecare data mai puternici, mai uniti, mai intelepti!”, spune Camelia Voiculescu, cu ordinul de zi pe unitate – “Mergem mai departe!”… (Vlad Enciu)

One thought on “SOCANT! “Evacuarea Antenei 3 din sediu, o binecuvantare divina asupra Romaniei!”. Un fost ministru din cabinetul Boc, sustine actiunea ANAF de evacuare a televiziunilor lui Dan Voiculescu

  1. Jegule ce eşti.Taică sau scria poezii cu Stalin şi Lenin si tu faci pe altii comunisti.Ai furat voturi la Paris de a dat cu radical.Nesimtitul dracu!Pupincuristul lui Udrea şi Băsescu.

Leave a Reply