SCHIMB DE STAFETA! Colonelul Alexandru Sirca, comandantul Gruparii de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timisoara, a predat comanda unitatii colonelului Remus Ioan Cimpan

sefi_jandarmi

La sediul Gruparii de Jandarmi Mobile Timisoara s-a desfasurat, la sfarsitul saptamanii trecute, ceremonia militara ocazionata de predare-primire a comenzii unitatii, in prezenta domnului general de brigada Petrica Gearip, din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane. Astfel, intr-un cadru festiv, colonelul Alexandru Sirca a predat stafeta colonelului Remus – Ioan Cimpan, ofiter care a fost desemnat sa preia comanda gruparii.


“Comandantul Gruparii de Jandarmi Mobile Timisoara inca de la infiintarea acestei unitati, timp de 18 ani, a trecut de la functia de comandant al Batalionului 87 Jandarmi Mobil la adjunct pentru ordine publica al Comandamentului de Jandarmi Teritorial Timisoara si comandant al gruparii.

Calm, integru si hotarat, cu ajutorul tuturor jandarmilor, colonelul Sirca Alexandru a reusit sa puna pe picioare o unitate de elita a Jandarmeriei Romane si sa treaca peste inerentele probleme ale unui inceput. Astazi, cu totii, ne mandrim de acest lucru.

Jandarmii timisoreni au onoarea de a-l cunoaste si mandria de a servi patria sub comanda acestui OM, inainte de toate. Comandantul Alexandru Sirca a stiut sa fie aproape de subordonati, fiind un exemplu personal de onestitate prin felul in care a ales sa mentina spiritul dreptatii, sus, acolo unde ii este locul.

Cu ocazia retragerii din activitate, dupa 34 de ani in slujba Jandarmeriei, putem spune doar atat: Domnule comandant – avem onoarea sa va salutam!”, se precizeaza intr-un comunicat elogios prilejuit de acest eveniment.

Leave a Reply