ALERTA! Pistolarul Ciprian Dascalescu, condamnat la 8 ani si 3 luni de inchisoare, dat in urmarire internationala! Interlopul se sustrage incarcerarii in dosarul atacului armat din parcarea stadionului Dan Paltinisanu

ciprian-dascalescu-4

Socul condamnarii la 8 ani si 3 luni de inchisoare pentru tentativa de omor, nerespectarea regimului armelor si munitiilor si uz ilegal de arma, dupa o achitare suspecta in prima instanta, pare sa-l fi bulversat de-a binelea pe Ciprian Dascalescu, unul dintre baietii rai  ai Timisoarei.


Sentinta Curtii de Apel Timisoara, pronuntata chiar in prima sedinta din acest an, a cazut ca un trasnet pe capul pistolarului care, in 22 iulie 2014, in parcarea stadionului Dan Paltinisanu, a tras cateva gloante asupra jeep-ului in care se aflau rivalii sai.

Doar banda de otel din portiera masinii luata la tinta, care a functionat ca un scut antiglont, a facut ca pasagerii din Nissanul Navaro sa scape cu viata din acel atac. Dupa sentinta de achitare de la instanta de fond, Ciprian Dascalescu astepta linisti hotararea din apel, mai cu seama ca unul dintre camarazii sai, Adrian Talos, luase fapta asupra sa.

De aceea, sentinta Curtii de Apel a fost primita cu disperare de Dascalescu, care se si vedea bagat dupa gratii pentru o lunga perioada de timp. Tocmai pentru a amana punerea in aplicare a sentintei de condamnare, fostul campion national la lupte libere, din 1994, a decis sa dispara de la domiciliu, nu putini fiind cei care suspecteaza faptul ca acesta ar fi parasit tara.

Paradoxal, mandatul de urmarire internationala emis pe numele lui Ciprian Dascalescu nu apare consemnat in evidentele Politiei Romane, ceea ce inseamna – fie ca aceasta disparitie inca nu a fost raportata de Politia Timis, fie ca urmaritorii infractorului cunosc locatia acestuia si, intr-o scurta perioada de timp, urmeaza sa puna in aplicare mandatul de executare a pedepsei.

Nu este exclusa o “neglijenta” involuntara a politistilor insarcinati cu punerea in aplicare a mandatului de executare a pedepsei, mai cu seama dupa disparitia cu cantec, de anul trecut, chiar din sala de judecata, a proxenetului Paul Manzu.

Reamintim ca, luna trecuta, procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara l-au trimis in judecata pe Adrian Talos si Vasile Moisa, pentru marturie mincinoasa in scopul salvarii lui Ciprian Dascalescu de la puscarie. (Vlad Enciu)

 

Leave a Reply