DREPT LA REPLICA! Avocatul din Baroul Timis vizat in scandalul tranzactiei online cu o jacheta Moncler s-a adresat justitiei! “Am formulat plangere penala sub aspectul savarsirii infractiunii de inselaciune, intrucat haina era un fake grosolan!”

geaca-originala

Acuzat de tentativa de inselaciune intr-o plangere penala aflata pe rolul Parchetului de pe langa Judecatoria Baia Mare, avocatul din Baroul Timis vizat in scandalul tranzactiei online cu o jacheta Moncler ne-a remis un drept la replica pe care il publicam integral, ca o dovada a bunei noastre credinte, respectand intocmai formularea si ortografia originala. Am decis sa prezentam si “varianta” de la Timisoara, in disputa cu “varianta” de la Baia Mare, pentru a permite cititorilor sa intre in culisele acestui scandal public, sa-si faca o opinie, lasand procurorilor demersul justitiar de a stabili de partea cui se afla adevarul… (G.I.)


SubsemnatiiSC si S.N. in consonanta cu prevederile Legii nr. 504 din 11 iulie 2002 Legea Audiovizualului, cu modif. si completarile ulterioare, Decizia Nr. 220 din 24 februarie 2011 privind Codul de Reglementare a Conţinutului Audiovisual va solicitam a difuzati in integralitate Dreptul nostru la Replica cu privire la materialul “Un avocat din Timisoara, acuzat ca a incercat sa “tepuiasca” o tanara din Baia Mare! In locul unei jachete cumparate online, acesta a restituit partii pagubite o perdea si o revista” publicat in Impact Press in data de 16 Februarie 2016, intrucat acesta incalca vadit dreptul la propria imagine si viata particulara, prin acuzatii aduse subsemnatului si sotiei mele fara suport probator, in vederea denigrarii si stirbirii onoarei, demnitatii si reputatiei noastre profesionale.

Astfel, va invederam ca sustinerile numitului Calciu Marius – persoana interpusa intre sotia mea SN si Bode Andrea, sunt total mincinoase si au avut ca menire in mod premeditat defaimarea noastra si creearea unei inscenari, diversiuni cu scopul tendentios de a deturna adevarul legat de modul cu s-au succedat evenimentele, ca urmare a Plangerii Penale formulate de sotia mea SN impotriva numitei Bode Andrea concubina de altfel a numitului Calciu Marius.

Asa fiind, Calciu Marius s-a razbunat pe aceasta cale pe noi si a prezentat o situatie mincinoasa intrucat impotriva numiteti BODE ANDREA domiciliata in Jud.Maramures, oras Baia Mare tel.contact 0754242145, 0744765232, 0771782885 avand Cont bancar RAIFFEISEN BANK RO03RZBR0000060016959819, titulara pagina de Facebook – Haine la Comanda Top Brands, si a sitului:http://hainelacomanda-topbrands.weebly.com/contact.html, E-mail:comanda.ta.aici@gmail.com;  SN a formulat pe data de 26 Ianuarie 2016 Plangere Penala sub aspectul savarsirii infractiunii de Inselaciune fapta prevazuta si pedepsita de art.244 Cod Penal, Legea nr. 8/1996 privind Dreptul de autor si Drepturile Conexe;  Legea nr. 241/2005 pentru Prevenirea si Combaterea Evaziunii Fiscala – modificată prin Legea nr. 50/2013 din 14 martie 2013 privind modificarea Legii nr. 241/2005 pentru Prevenirea si Combaterea Evaziunii Fiscale; Legea nr. 656/2002 republicata 2012 pentru Prevenirea si Sanctionarea Spalarii Banilor, precum si pentru instituirea unor masuri de prevenire si Combatere a Finantarii actelor de Terorism.

Stare de fapt/ Succesiunea evenimentelor:

online-shopping-security-lead.ashx

La data de 06.12.2015  sotia mea S.N. a comandat de pe internet o geaca firma “Moncler” de iarna ca urmare a vizionarii situ-lui si a paginii de Facebook sus mentionate proprietate si administrate de numita Bode Andrea. De mentioant ca produsul comandat a fost achitat in totalitate (1.400 lei) prin banca RAIFFEISEN BANK – Timisoara  (550 lei) iar diferenta (850 lei) prin serviciul de curierat Fan Courier la livrarea produsului in mun.Timisoara. Cand sotia mea SN a primit podusul comandat respectiv data de 20.01.2016 (dupa o intarziere de 40 de zile) a constatat ca Geaca “Moncler” este contrafacuta (fake grosolan) imediat SN incercat sa ia legatura cu Bode Andrea insa aceasta nu a mai raspuns la telefon si nici pe Facebook unde a blocat-o pe sotia mea SN.

Bode Andrea are o clientela numeroasa avand in vedere numarul foarte mare de aprecieri 17.397 pe pagina acesteia de Facebook aceasta cu buna stiinta desfasoara activitati de comert in nume propriu (persoana fizica) prin intermediul paginii de Facebook fara sa emita chitanta/factura fiscala astfel, premeditat ascunde sursa impozitabila sau taxabila de venit savarsind infractiunea de EVAZIUNE FISCALA.

Toate tranzactiile acesteia pot fi verificate si se vor confirma intucat Bode Andrea incaseaza sumele de bani prin unitatile bancare inclusiv RAIFFEISEN BANK cat si prin intermediul serviciului de curierat FanCourier (incaseaza plata rambus). Complicele lui Bode Andrea este numitul Calciu Marius cu domiciliu situat in Mun.Baia Mare Str.Garii, nr.7/2 (tel.0771782885) posibil ca si pe numele acestuia sa existe o sumedenie de tranzactii atat la unitatile Bancare cat si la FanCourier, ori tocmai aceasta realitate cu conotatii penale, de o mare gravitate au incercat cei doi sa o ascunda!

Arat faptul ca numitul Calciu Marius ne-a apelat telefonic in data de 22 si ulterior 25 Ianuarie 2016, atat pe sotia mea cat si pe subsemnatul fiind santajati ca daca vom formula plangere penala impotriva suspectei va platii sume mari de bani unor persoane sa ne compromita imaginea (defaimeze) pe internet prin propagarea unor informatii cu lucruri neadevarate – minciuni !

Asa cum am aratat, Bode Andrea pe langa infractiunile sus mentionate apreciez ca efectueaza si activitate de CONTRABANDA CU MARFA CONTRAFACUTA, vanzarile acestor produse fiind efectuate atat in Romania cat si inafara tarii fara a detine autorizatii sau acordul de la producatori!

Chestiunea legata de primirea de catre Calciu Marius a unui pachet de la sotia mea SN cu un alt continut decat geaca a fost clarificata chiar de catre serviciul FanCourier care a luat legatura cu Calciu Marius si i-au comunicat ca SN este o persoana serioasa careia i-au livrat dealungul timpului multe pachete fara nici un incident, comunicandu-i totodata ca SN nu a intrat deloc in posesia sumei de 1.400 lei trimisa de acesta fiind vorba despre o gresala de ambalare remediata deandata in cel mai scurt timp! Chiar SN a cerut in scris serviciului de curierat Fancourier sa ii inapoieze banii numitului Calciu Marius, conform specificatiilor primite de la acesta, situatie ce a fost confirmata deasemenea de Fancourier tot in scris. Insa lui Calciu Marius nu ia iesit pasenta cu inscenarea pretinsei/ mult reclamatei “Inselaciuni” pentru ca sotia mea SN nu a acceptat banii si avea deja sustinerea celor de la Fancourier care au dejucat grotescul scenariu pus la cale de Calciu Marius!

Prin urmare este evidenta atitudinea premeditata si defaimatoare a numitului Calciu Marius acesta a transmis tendentios informatii mincinoase la presaonline (intocmai cum ne-a amenintat la telefon cum ca “ne va defaima”) care aveau ca principal scop incalcarea dreptul la propria imagine si viata particulara prin acuzatii aduse subsemnatilor fara suport probator, in vederea denigrarii si stirbirii onoarei, demnitatii si reputatiei noastre profesionale.

Acesta si concubina lui Bode Andrea care si in prezent se sustrage oricarei discutii punadu-l ca persoana interpusa pe concubinul ei Calciu Marius au incropit o poveste cu iz de Cancan prin care se incerca acreditarea ca geaca a fost cumparata de acesta din urma pt. concubina lui si intrucat nu s-a potrivit marimea a scos-o la vanzare pe OLX ! MINCIUNA-MINCIUNI-DIVERSIUNI.

Acum se invoca de catre Calciu Marius (dupa ce si-a primit suma de 1400 lei) cum ca geaca “Moncler” avea etichetele rupte si a fost purtata de aceea nu mai vrea sa o primeasca inapoi ! o alta minciuna ! mentionez faptul ca Geaca “Moncler” – Fake nu avea etichetele rupte, sunt cele cu care am primit-o de la Bode Andrea intr-o cutie de carton banala care nu avea nici specificatie trecuta pe ea, fapt ce a fost confirmat si de reprezentanti Fancourier, SN nu avea cand sa poarte geaca cu atat mai mult ca a si returnat-o deandata!

Sotia mea SN este in prezent persoana prejudiciata si inselata ! Cu sustinerea celor de la FanCourier s-a dovedit ca a fost vorba de incercarea disperata a numitului Calciu Marius de semana confuzie si a creea diversiune cu scopul deturnarii adevarului. Finalitatea este ca in prezent sotia mea SN a platit suma de 1400 lei pentru un produs contrafacut-fake, insa dupa administrarea tuturor probelor pe care le-am cerut avem convigerea ca vom reusii sa dovedim preocuparile ilicite ale numitilor Calciu Marius si Bode Andrea care vand pe banda rulanta in tara si strainatate haine si accesorii contrafacute-fake dupa branduri de renume, care pe langa faptul ca insala oamenii de buna-credinta fac evaziune fiscala apoi spala banii proveniti din aceaste activitati infractionale.

Este abject si grotec cum Hotii au ajuns in ziua de azi sa strige “HOTII” cu scopul de a creea diversiune si nu in ultimul rand este total ingrat pentru noi persoane cu preocupari si implicatii seriose in societate sa raspundem si aducem clarificari peste niste acuzatii meschine si defaimatoare, situatia se circumscrie proverbului “Prostul arunca o piatra în apa… si zece destepti nu pot să o scoata”

Privitor la numita Bode Andrea separat de Plangerea Penala au fost formulate sezizari la urmatoatele institutii :

1.Directia Generala a Finantelor Publice Maramures;

2.Administratia Finantelor Publice Baia Mare;

3.Directia Judeteana pt. Accize si Operatiuni Vamale Maramures;

4.Inspectoratul de Politie al Judetului Maramures;

Gravitatea faptelor numitei Bode Andrea cu posibil complice Calciu Marius este imensa: Evaziune Fiscala, Spalare de Bani, Nerespectare drepturi de autor, Contrabanda cu produse si marci falsificate, etc.. (SC si SN)

 

 

2 thoughts on “DREPT LA REPLICA! Avocatul din Baroul Timis vizat in scandalul tranzactiei online cu o jacheta Moncler s-a adresat justitiei! “Am formulat plangere penala sub aspectul savarsirii infractiunii de inselaciune, intrucat haina era un fake grosolan!”

  1. Foarte frumos din partea dvs ca publicați și un drept la replică, ăsta înseamnă ca sunteți profesionist însă ma întreb ce e în capul celui care v a transmis dreptul la replică cu inițialele numelui sau fără sa își decline identitatea din moment ce articolul pentru care da acest drept la replică apare numele sau???? Care e logica? Pe de alta parte numele sau apare cu inițiale iar al celor cu care se află în conflict este redat integral!?

Leave a Reply