PREMIERA! Clubul Verde al Antreprenorilor, o initiativa unica in Romania adresata companiilor care doresc sa-si imbunatateasca performantele economice! La acest club au aderat, deja, mari companii din vestul tarii

lansare_aida

Centrul National pentru Productie si Consum Durabile, cu sediul in Timisoara, a lansat  o initiativa unica in Romania, ce se adreseaza tuturor companiilor care doresc sa beneficieze de instruire si suport pentru eficientizarea activitatilor.


Astfel, prin aplicarea celor mai noi metode si practici in domeniul eco-inovarii, eficientei resurselor si productie curata, sunt vizate reducerea consumurilor de materiale si energie si imbunatatirea performantei economice a proceselor.

Participantii la evenimentul de lansare, printre care reprezentantii companiilor Carpat Sticks, FM Logistics, Grafoprint, Greenforest, TT Electronics, Smithfield Prod si Zoppas Industries, au avut ocazia de a se familiariza cu ceea ce inseamna eco-inovarea, precum si cu importanta identificarii de solutii viabile de reducere a amprentei ecologice, iar in acelasi timp de dezvoltare a afacerii si reducerea costurilor.

Expertii CNPCD, Aida Szilagyi si Andrei Churican, au oferit celor prezenti informatii referitoare la contextul legislativ si trendul cerintelor legislative si politice in domeniul mediului. Evenimentul a oferit participantilor posibilitatea de a prezenta eforturile facute de companii in directia imbunatatirii performantelor de mediu, dar si  motivatia participarii in Clubul Verde al Antreprenorilor. (Mara Ion)

 

Leave a Reply