PROTECTIE! Farmacista amenintata de “cel mai temut interlop” din Timisoara a intrat sub protectia politiei! Interventia autoritatilor a adus pacea intre parti si evacuarea unui apartament ocupat abuziv

corbeanuA

Inspectorul sef al Politiei Timis, comisarul sef Ion Mirescu, a reactionat prompt dupa ce ImpactPress a dezvaluit ca o farmacista din Lugoj este terorizata de interlop, si a dispus masuri fara precedent pentru paza si protectia femeii.


Cazul a fost repartizat, spre solutionare, unui ofiter de la Violente, desi, in  general, de reclamatiile la Legea 61 se ocupa agentii de la sectie, iar un echipaj de politie a primit misiunea de a include locuinta si farmaciile femeii din Lugoj in rondul de patrulare zilnic.

“In data de 3 februarie 2016 am fost sunata de catre faptuitor, Ioan Alexandru Zmeu, sa ne intalnim in apartament, pentru a ne preda cheile de la acesta, insa o data ajunsa acolo am constatat ca acesta m-a chemat acolo sa ma injure si sa ma ameninte cu acte de violenta, ca imi va distruge apartamentul si alte asemenea, fapt ce m-a speriat, evident, sustinand ca el este unul dintre cei mai temuti interlopi din Timisoara si ca imi va face felul daca nu sunt de acord sa il las sa locuiasaca, in continuare, pe datorie, in apartament”, a fost partea din reclamatia Adrianei Corbeanu care a alertat organele de politie.

Totusi, acest “cordon de securitate” dispus in acest caz ar putea fi retras zilele viitoare, in conditiile in care Ioan Alexandru Zmeu a decis sa predea cheile apartamentului din Timisoara, pe care-l ocupa abuziv, si sa se mute in alta parte.

“Nu inteleg de ce sunt considerat interlop, cand eu am terminat o facultate si sunt profesor de sport. Stau in chirie la doamna farmacista de trei ani si niciodata nu am avut probleme. Am platit chiria la timp, cu exceptia ultimelor luni, cand n-am mai avut bani. Am rugat-o sa ma inteleaga, sa nu ma evacueze in toiul iernii, pentru ca au si chiriasii drepturile lor. A refuzat orice intelegere si a insistat sa plec! Nu stiam ca mi-a facut plangere la politie, pentru ca puteam sa rezolvam amiabil aceasta problema. Nu este adevarat ca am amenintat-o, nu sunt un tip violent, am spus doar ca nu am unde sa ma mut si sa ma mai pasuiasca”, a replicat Alexandru Zmeu.

Imediat dupa ce incidentul a devenit public, pentru a nu mai da cu subsemnatul la politie, “dom’ profesor” a decis sa-si ceara scuze pentru tensiunile cauzate de intarzierea evacuarii apartamentului, a predat cheile, si-a luat valiza si a plecat.

In aceste conditii, Adriana Corbeanu se gandeste sa-si retraga plangerea depusa la politie, intrucat problema pare sa se fi rezolvat nonviolent si fara sanctiuni, mai repede decat s-ar fi asteptat… (G.I.)

10 thoughts on “PROTECTIE! Farmacista amenintata de “cel mai temut interlop” din Timisoara a intrat sub protectia politiei! Interventia autoritatilor a adus pacea intre parti si evacuarea unui apartament ocupat abuziv

  1. daca si Zmeutu e interlop temut, cel mai temut, eu imi dau demisia din meseria de infractor si ma fac negustor cinstit

  2. Bre nu vorbi așa de Smeu, ca ți o iei fraiere! De ce nu spui cine ești și te vezi cu el față în față?

  3. mie mi-e frica de Zmeu! am vazut cu ochii mei cat de dur e, cum tragea de codite o fata din Fratelli pentru ca asta i-a futut un pumn in barba

  4. Zi fraiere, cine ești și vin eu cu Smeu sa vorbim cu tine, deși bănuiesc cine ești cacatule…
    Cred va mi ai mâncat din palmă pana ieri… Și acu ești broscoi

  5. Ai dreptate, nu avem curaj sa vb asa in fata lui, in curând o sa il fut si pe el si pe tine… Sa va învătați minte…interlopilor de 2 lei. Numai in hăita sunteți zmei …cum umblați singurei sau ieșiți din oraș va trageți șepcuțele pe ochi si va ascundeți ca șoricei…pai pr cine a bătut pizda aia vreodată in afara de copii..zi???

  6. Lasand disputele la o parte,asta e asa un mare interlop incat dupa ce ca sta in chirie nici nu are bani sa si-o plateasca?Vai de curul vostru,interlopii lu’ peste prajit,macar Udrea e milionar,la fel si altii ca el,tac si fac,nu atarna intr-o chirie pe care nu au bani sa o plateasca…

  7. Tocmai am citit ca omul umbla cu un X6 furat din Botosani,pe care tocmai i l-au confiscat politistii…Bun baiat,sta cu chirie,umbla cu masini furate,adevarat interlop,mai urmeaza sa manace de la cantina saracilor… :))

Leave a Reply