SENTINTA FINALA! Interlopul Sorin Udrea, autointitulat si “Stapanul orasului”, va sta dupa gratii 6 ani si opt luni! Locotenentii sai din gruparea infractionala care a terorizat Timisoara, pedepse de la amenzi penale pana la 5 ani de inchisoare

udrea

Curtea de Apel Timisoara a decis sa-l trimita dupa gratii pe unul dintre liderii lumii interlope locale, supranumit “stapanul orasulu”, care va sta in puscarie nu mai putin de 6 ani si opt luni.


Sorin Udrea nu a reusit sa convinga judecatorii ca s-a facut baiat cuminte, astfel ca in urma judecarii apelului in dosarul 7956/30/2013, s-au mentinut toate condamnarile pronuntate de catre instanta de fond.

Astfel, membrii gruparii infractionale conduse de Udrea se vor intalni in Penitenciarul Timisoara, unde comisarul sef de penitenciare Georgica Alexeev va incerca sa-i reeduce, sa-i aduca pe calea ce buna.

Judecat pentru o serie de infractiuni foarte grave probate de procurorii DIICOT, printre care constituire de grup infractional organizat, contrabanda, santaj, operațiuni fara drept cu dispozitive interzise, efectuarea fara drept de operatiuni cu arme si munitii, complicitate la talharie in forma calificata, braconaj in forma calificata, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, Sorin Udrea va sta dupa gratii 6 ani si opt luni, in timp ce “locotenentul” sau, Viorel Cosma, zis si Vio Blondu, va ramane pe Popa Sapca doar 5 ani.

Caius Gazibara, interlopul care, in urma cu doi ani, i-a infipt o sabie in umar lupatorului de K1 Tudor Stoiti, a fost condamnat pentru constituire de grup infractional organizat, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, tentativa de omor calificat si port fara drept a cutitului in locurile publice la 5 ani de inchisoare, iar fratele sau Darius, acuzat de constituire de grup infractional organizat si ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordini si linistii publice, la 5 luni de inchisoare.

De asemenea, un alt apropieat a lui Udrea, Ciprian Gavrila, zis si Cipi Tiganu’, a scapat doar cu o amenda penala de 6.500 de lei, in timp ce Copot Florin, zis “Flo”, pentru constituire de grup infractional organizat, operatiuni fara drept cu dispozitive interzise, braconaj in forma calificata si efectuarea fara drept de operatiuni cu arme si munitii, a primit 3 ani de  inchisoare cu suspendare.

Buftea Alin, trimis in judecata pentru constituire de grup infractional organizat si complicitate la operatiuni fara drept cu dispozitive interzise, braconaj in forma calificata si efectuarea fara drept de operatiuni cu arme si munitii va sta dupa gratii 4 ani si trei luni. Sentinta este definitiva, toti cei condamnati fiind obligati sa se prezinte la politie pentru a fi condusi la penitenciar. (Gh. Ilas)

 

One thought on “SENTINTA FINALA! Interlopul Sorin Udrea, autointitulat si “Stapanul orasului”, va sta dupa gratii 6 ani si opt luni! Locotenentii sai din gruparea infractionala care a terorizat Timisoara, pedepse de la amenzi penale pana la 5 ani de inchisoare

  1. nu stiu ce sa zic, dar nu cred ca-i va fi prea bine la Penitenciarul Arad cu Utu pe acolo :))

Leave a Reply