BREAKING NEWS! Un maior din cadrul SRI Arad, arestat preventiv intr-un dosar de trafic de droguri instrumentat de procurorii DIICOT    Directorul Politiei Locale Timisoara, Dorel Cojan, care cumuleaza salariul de functionar public cu pensia MAI, a avut anul trecut venituri de aproape 150.000 de lei     Tribunalul Timis a emis un mandat de arestare pe 30 de zile pentru Vajna Franz, acuzat de loviri sau vatamari cauzatoare de moarte    Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au decis cercetarea in libertate a lui Fercovici Ciprian, acuzat de comiterea a doua fapte de violare de domiciliu    Pasagerul cu numarul 1.000.000, primit cu sampanie pe Aeroportul International Timisoara    Atentate teroriste soldate cu morti si raniti in Spania, Rusia, Finlanda si Australia, agresorii folosind masini sau arme albe

ASCUNZATORI PENALE! In puscarii ajung diverse obiecte interzise, ascunse in cele mai neasteptate locuri! Cartele SIM in sarmale, telefoane mobile in conserve de sunca sau pastile stupefiante in oala de untura cu carnati!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

telefoane in sticle de suc

Directorul Administratiei Nationale a Penitenciarelor a dezvaluit, in contextul unei dezbateri despre conditiile de detentie din penitenciarele, ca rudele si prietenii detinutilor gasesc metode tot mai inventive pentru introducerea de obiecte interzise in unitatile de detinere.

“Am gasit 100 de SIM-uri in sarmale si telefoane mobile in mingi desumflate” a precizat Catalin Bejan.

De altfel, ultima statistica exotica a obiectelor interzise depistate in posesia detinutilor sau a pachetelor in care se disimuleaza aceste obiecte, descoperite cu ocazia unor controale inopinate, i-au socat de-a binelea pe directorii de penitenciare. Spre exemplu, la Penitenciarul Timisoara, in urma unui asemenea control, au fost descoperite 31 de cutite, 18 foarfeci, cozi de linguri ascutite si surubelnite, dar si nenumarate telefoane mobile si cartele SIM.

In mai multe unitati de detinere din tara au fost depistate obiecte interzise ascunse in cele mai neasteptate locuri. Astfel, la Penitenciarul Giurgiu au fost descoperite sapte telefoane mobile disimulate in doua conserve de sunca sigilate, la Penitenciarul Baia Mare, intr-un recipient de plastic in care se afla untura si carnati, au fost gasite 10 folii cu pastile din categoria stupefiantelor, iar in alte penitenciare au fost “interceptate” pachete cu mancare in care se aflau cartele SIM ascunse in mere, reviste si zarzavaturi, droguri ascunse in mezeluri, telefoane mobile ascunse in sticle de suc si chiar 86 de cartele SIM ascunse in intariturile unei genti de voiaj.

“Introducerea in penitenciar, in mod ilicit, a bunurilor si obiectelor interzise a se afla in posesia persoanelor private de libertate se pedepseste cu inchisoare de la o luna la doi ani sau cu amenda. De asemenea, persoanelor care nu respecta regulile de vizitare li se poate interzice accesul in unitate pe o perioada de 6 luni”, se precizeaza intr-un comunicat al Administratiei Nationale a Penitenciarelor. (G.I.)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

Leave a Reply

%d bloggers like this: