BOMBA IN DOSARUL PAPICI! Doi procurori si un fost secretar de stat in MAI, retinuti de DNA! Chestorul de politie Viorel Dosaru este acuzat de luare de mita si “sifonarea” de date nedestinate publicitatii

dosaru

Fostul subsecretar de stat in Ministerul Afacerilor Interne, chestorul de politie Viorel Dosaru, care a detinut si functia de inspector sef al Politiei Prahova, procurorii Liviu Tudose si Aurelian Mihaila, dar si fostul sef al DGA Prahova, Constantin Ispas, au fost retinuti, miercuri seara, de procurorii anticoruptie, dupa mai multe ore de audieri in dosarul clasat de procurorul Lucian Papici.


Cei patru au fost scosi incatusati din sediul DNA Ploiesti, urmand a fi dusi la arestul Capitalei. Joi, acestia vor fi prezentati Inaltei Curti de Casatie si Justitie cu propunere de arestare preventiva.

Conform unor surse judiciare, Liviu Tudose este acuzat in acest dosar de luare de mita si furnizare de informatii confidentiale, iar procurorul Aurelian Mihaila este acuzat de cercetare abuziva si furnizare de informatii nedestinate publicitatii. 

De asemenea, fostul subsecretar de stat in MAI, Viorel Dosaru, este acuzat de luare de mita (doua infractiuni), favorizarea infractorului si furnizarea de informatii nedestinate publicitatii, iar Constantin Ispas, fostul sef al DGA Prahova, este acuzat de luare de mita si furnizarea de informatii nedestinate publicitatii. (V.E.)

 

Leave a Reply