PE SURSE! Traficant de droguri prins in flagrant de procurorii DIICOT Timisoara! Barbatul avea asupra sa cannabis si mai multe joint-uri pregatite de vanzare

Cannabis

Un traficant de droguri din Timisoara a fost prins in flagrant de procurorii DIICOT, in urma unei operatiuni de filaj la care au participat mai multi politisti de la Biroul de Combatere a Crimei Organizate.


Barbatul era in vizorul anchetatorilor de mai multi ani, insa, pana in prezent, a reusit sa scape „basma curata” datorita abilitatilor cu care scapa de marfa in momentele critice.

Actiunea s-a derulat intr-o locatie din cartierul Soarelui, in Timisoara, a fost coordonata de un procuror DIICOT, iar traficantul a fost prins avand asupra sa 40 de grame de cannabis. La perchezitia in masina au fost descoperite alte 10 tigari pregatite pentru vanzare. „Existau informatii ca acest individ comercializeaza droguri de risc, insa a scapat de fiecare data cand s-au facut descinderi la traficantii de cannabis.

De aceasta data a fost luat pe sus de procurori, cu tot cu marfa asupra lui”, ne-a dezvaluit un martor. Individul a fost adus, luni seara, la sediul DIICOT pentru declaratii, urmand ca procurorii sa decida daca se impune masura arestarii preventive. (V.E.)

Leave a Reply