PRACTICA! Doi elevi ai Scolii de Subofiteri Jandarmi Dragasani, in practica de primavara la Gruparea de Jandarmi Mobila Timisoara! Acestia vor participa efectiv la toate misiunile de ordine publica

practicanti Jand

Timp de cinci saptamani, in perioada 21 martie – 22 aprilie a.c., doi elevi ai Scolii Militare de Subofiteri Dragasani, se vor pregati sa devina jandarmi, alaturi de viitorii colegi din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timisoara.


Madalin P. si Andrei L., elevi in anul II ai Scolii Militare de Subofiteri Dragasani, desfasoara, pe durata a cinci saptamani, un stagiu de pregatire practica in cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile Timisoara.

Acestia vor fi indrumati de jandarmi cu experienta, in cadrul unui program de tutela profesionala si vor participa efectiv, la toate misiunile pe linia ordinii si sigurantei publice care revin subunitatii unde au fost repartizati.

“Scopul acestui stagiu de practica este de a aprofunda cunostintele teoretice obtinute in anul de invatamant incheiat, perfectionarea deprinderilor practice referitoare la executarea misiunilor si dezvoltarea capacitatii de a actiona impreuna cu colegii sai, in cadrul dispozitivelor de ordine publica”, se mentioneaza intr-un comunicat transmis de plutonierul Nicolae Bocanca, purtatorul de cuvant al Gruparii de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timisoara.

La sfarsitul celor cinci saptamani, elevii vor fi apreciati in ceea ce priveste intreaga activitate desfasurata impreuna cu jandarmii timisoreni. Lucrand impreuna cu jandarmii timisoreni,  cei doi elevi jandarmi spera ca munca pe care o vor depune sa fie una calitativa si la mijlocul acestui an, sa fie repartizati la Gruparea de Jandarmi Mobila din capitala Banatului. (M.I.)

Leave a Reply