SOC IN BAROUL TIMIS! Avocatul Virgil Mancas, internat de urgenta in spital! Fostul magistrat a suferit o grava comotie cerebrala si a fost supus unei interventii chirurgicale

mancas_ramiro

Un fost judecator al Curtii de Apel Timisoara a fost transportat, aseara, de urgenta la spital, dupa ce a suferit o grava comotie cerebrala.


Virgil Ramiro Mancas a fost afectat profund de leziunile traumatice produse la nivelul craniului, astfel ca, in momentul in care a fost preluat de medicii de pe ambulanta, se afla in stare de inconstienta.

Imediat dupa internarea in spital, fostul magistrat a fost supus unei interventii chirurgicale de urgenta.

Surse spitalicesti ne-au dezvaluit ca starea de sanatate a lui Virgil Ramiro Mancas, actualmente avocat in Baroul Timis, este critica, iar medicii fac eforturi deosebite pentru a-i salva viata.

Virgil Ramiro Mancas este doctor in Drept Penal si a profesat 26 de ani ca judecator si 17 ani ca avocat, avand si gradul universitar de conferentiar. Este autor/coautor a 15 monografii, tratate si cursuri. A urmat stagii de pregatire/formare in Bonn,Viena, Luxembourg, Kassel, Madrid, Bucuresti si alte centre universitare. Intre anii 1995 – 2007 a profesat ca judecator la Curtea de Apel Timisoara unde, o perioada, s-a ocupat si de relatia cu mass-media, din functia de purtator de cuvant al instantei.

Colegii din Baroul Timis, rudele, prietenii si membrii de familie sunt alaturi de Gil Ramiro Mancas in aceasta grea incercare, asteapta un verdict optimist din partea medicilor si spera intr-o cat mai grabnica insanatosire. (G.I.)

Leave a Reply