SE CAUTA SEFI! Functia de procuror sef al DIICOT Timisoara, scoasa la concurs! Deocamdata, aceasta este girata de procurorul Alex Florenta, care a si-a convins sefii ca este mai pregatit profesional decat contracandidata Carmen Martinov

alex_florenta

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a anuntat ca, in curand, organizeaza concurs pentru ocuparea a 7 functii de conducere.


Este vorba despre 4 posturi de procuror sef la structuri teritoriale si alte 3 functii de conducere la DIICOT – structura centrala.

Printre posturile scoase la concurs se numara si cel de procuror sef al DIICOT – Serviciul Teritorial Timisoara, functie girata, deocamdata, de procurorul Alex Florenta, care a facut un stagiu de pregatire profesionala si la DNA.

Poate, tocmai din aceasta cauza a fost preferat de sefii de la Bucuresti, in dauna experimentatei Carmen Martinov, care, pana la desfiintare, a condus Biroul DIICOT Timisoara.

Procurorii interesati de ocuparea unui post de procuror sef la Timisoara, Harghita, Giurgiu, Ialomita sau in structura centrala a acestei unitati de parchet isi pot depune candidaturile pana in 3 mai 2016. Acestea trebuie insotite de CV, un proiect privind exercitarea atributiilor specifice functiei de conducere si 10 lucrari intocmite de candidat in compartimentele in care si-a desfasurat activitatea.

“Candidaturile (cererile) vor fi insotite de urmatoarele documente: curriculum vitae; declaratiile prevazute de art. 49 alin. (11) raportat la art. 48 alin. (11) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare; un proiect privind exercitarea atributiilor specifice functiei de conducere pentru care procurorul candideaza (conform prevederilor anexei la Hotararea nr. 161/2011 a Consiliului Superior al Magistraturii – Sectia pentru procurori, proiectul se va incadra intr-o limita de 30 de pagini, iar anexele nu vor putea depasi 10 pagini. Planul si anexele vor fi redactate folosind caractere de 12, font Times New Roman, la distanta de un rand si jumatate); 10 lucrari intocmite de candidat in compartimentele in care si-a desfasurat activitatea; orice alte inscrisuri considerate relevante”, se precizeaza in comunicatul DIICOT. (G.I.)

 

 

Leave a Reply