COMUNICAT! Demisia lui Petru Ehegartner nu a afectat functionarea ALDE, Filiala Timis! Conducerea legitima este asigurata de presedintele executiv interimar Ion Davitoiu si secretarul coordonator Ionel Patrichi

preunca1

Departamentul de Comunicare al Partidului Alianta Liberalilor si Democratilor Filiala Timis ne-a remis un comunicat, pe care il publicam integral.


“Avand in vedere informatiile contradictorii aparute ”pe surse” in mass-media locala, in cursul acestei saptamani, Departamentul de Comunicare al Partidului Alianta Liberalilor si Democratilor Filiala Timis, face urmatoarele precizari :

1. Dupa demisia domnului senator Petru Ehegartner, ALDE Filiala Timis are in continuare o conducere legitima care asigura functionarea in conditii optime a activitatii partidului in judetul Timis. ALDE Filiala Timis are un Birou Politic Teritorial interimar validat in sedinta Comisiei de Fuziune din data de 11 aprilie 2016, conducerea filialei fiind asigurata de catre Presedintele Executiv interimar Davitoiu Ion, respectiv Secretarul Coordonator al BPT Timis, Patrichi Ionel. Orice alte informatii referitoare la o noua echipa de conducere a Filialei Timis a partidului nu au temei legal sau statutar, cel putin pana la o eventuala alta decizie a Biroului Politic Central ALDE .

2. Informatiile aparute  pe pagina unei anumite publicatii din presa locala, si apoi preluate si de catre alte publicatii, prin care trei membri ai Filialei ALDE Timis, Traian Stancu, Marian Cucsa si Nistor Geana au fost desemnati sa preia conducerea filialei, nu au suport statutar, intrucat Secretariatul General nu a transmis nicio comunicare oficiala in acest sens!

3. Referitor la nominalizarea candidatului pentru functia de primar al Municipiului Timisoara, va informam ca aceasta nominalizare s-a facut in Comisia de Fuziune a BPC, pe baza asa-zisei Horarari a ”Biroului Politic Judetean” din data de (duminica) 10.042014. de sustinere a unui anumit candidat, hotarare care este rezultatul unui simulacru de sedinta a Biroului Politic Teritorial la care nu au fost convocati Presedintele Executiv, Secretarul Coordonator si o parte dintre membri. Aceasta asa-zisa sedinta s-a desfasurat in alta parte decat in sediul partidului, fara respectarea procedurilor statutare de convocare prevazute in art. 28 din Regulamentul de aplicare al Statutului Partidului Aliantei Liberalilor si Democratilor, aprobat de Biroul Politic Central ALDE in data de 5 aprilie 2016. Dealtfel, conform declaratiilor unor membri care au semnat aceasta hotarare, acestia nu au fost convocati statutar, ci au fost contactati doar telefonic, iar semnarea acelui inscris prezentat de catre Traian Stancu, Marian Cucsa si Nistor Geana s-a facut la domiciliul membrilor respectivi.

4. Celelalte comunicate aparute in presa transmise de catre cei trei, nu reprezinta pozitia oficiala a Filialei ALDE Tims, ci sunt o crasa dezinformare si manipulare specifice structurilor de ”trista amintire”!

Asadar, demisia domnului Presedinte Petru Ehegartner nu afecteza activitatea Filialei ALDE Timis, Presedintele Executiv Ion Davitoiu si Secretarul Coordonator Ionel Patrichi asigurand continuitatea activitatilor partidului.

 

 

Leave a Reply