REVENIRE! Comisarul Dan Stoicanescu a revenit in fotoliul de inspector sef adjunct al Politiei Timis, in urma concursului organizat de IGPR! Acesta a scos din cursa alti doi ofiteri care-si doreau aceasta functie

dan-stoicanescu

Comisarul Dan Constantin Stoicanescu a revenit in functia de inspector sef adjunct al Inspectoratului de Politie Judetean Timis, dupa sustinerea concursului organizat, in aceste zile, de IGPR, la care au participat inca doi candidati.


Este vorba despre comisarul sef Daniel Langa, fost adjunct al sefului IPJ Timis, si comisarul Alin Petecel, seful Sectiei 1 Politie Timisoara, care s-au declarat invinsi de mai tanarul lor coleg.

Dan Stoicanescu a fost avansat in echipa de conducere a IPJ Timis in luna martie 2015, insa delegarea pe functie i-a expirat in acest an si a fost nevoit sa sustina un concurs pentru revenirea in fotoliul de adjunct al inspectorului sef Ioan Mirescu.

Dupa cum spuneam si anul trecut, daca e sa ne luam dupa declaratia de avere, comisarul Dan Stoicanescu face parte din categoria politistilor saraci si cinstiti, in conditiile in care detine patru terenuri, doua la Bethausen si doua la Fardea, doua apartamente in municipiul Lugoj, o Dacia 1400, an de fabricatie 1992, dar si o datorie de 30.000 de euro la Volksbank.

Surse cu epoleti din Politia Timis ne-au susotit ca noul adjunct al Politiei Timis ar fi sustinut discret de catre liderul PSD Timis, Sorin Grindeanu, intrucat ambii provin din zona Caransebesului, dar si celebrii frati Marius si Emil Cristescu, care, conform stenogramelor aflate la dosarul de coruptie al fostilor sefi ai Politiei Timis, trebuie sa-si dea acordul pentru anumite avansari in functii in orasul de pe Bega. (G.I.)

One thought on “REVENIRE! Comisarul Dan Stoicanescu a revenit in fotoliul de inspector sef adjunct al Politiei Timis, in urma concursului organizat de IGPR! Acesta a scos din cursa alti doi ofiteri care-si doreau aceasta functie

Leave a Reply