LIBERARE! Fostul sef al Politiei Timis isi va petrece sarbatorile pascale in familie! Curtea de Apel a respins cererea DNA de prelungire a mandatului de arestare

sorin muntean

Dupa mai multe incercari nereusite de a scapa de arestul preventiv, fostul sef al Inspectoratului de Politie Judetean Timis, comisarul sef Sorin Muntean, se poate considera aproape un om liber.


Curtea de Apel Timisoara a respins, astazi, cererea DNA de prelungire a mandatului de arestare emis in data de 3 februarie a.c., masura fiind inlocuita cu controlul judiciar, astfel ca Sorin Muntean isi va petrece sarbatorile pascale in familie.

Reamintim ca Sorin Muntean a fost retinut la inceputul lunii februarie, alaturi de bastanul Iulian Bot, liderul clanului Viscol, si comisarul sef Pavel Dumitru, fostul sef al Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, fiind acuzat de constituirea unui grup infractional organizat, luare de mita, instigare la dare de mita si favorizarea faptuitorului.

In acelasi dosar, Pavel Dumitru este  acuzat de constituirea unui grup infractional organizat, luare de mita, trafic de influenta si complicitate la luare de mita, Bot Iulian, liderul clanului Viscol, din Lugoj, de constituirea unui grup infractional organizat, evaziune fiscala, in forma continuata, dare de mita si cumparare de influenta, iar Bilc Marin, avocat in Baroului Timis, este acuzat de constituirea unui grup infractional organizat, trafic de influenta, instigare la dare de mita si favorizarea faptuitorului. (G.I.)

 

Leave a Reply