INJUSTITIE! Condamnata la 4 ani de inchisoare pentru ca ar fi dat mita o gaina, desi are 72 de ani! In dosarul Microsof, unde mita este de 60 milioane de euro, pedepsele au fost de cate 2 ani inchisoare

batrana-saltata-de-mascati-640x325

O batrana de 72 de ani a fost condamnata la 4 ani de inchisoare cu executare, pentru ca ar fi dat mita o gaina si suma de 1.000 de lei unei persoane pentru a-i angaja o ruda in spital.


Inculpata pentru trafic de influenta, femeia din Focsani a fost tinuta prin tribunale timp de 17 ani.

Pana acum, bolile au fost cele care au tinut-o departe de inchisoare: hepatita, dar si cancerul au fost afectiunile care i-au induplecat pe procurori sa amane executarea pedepsei, informeaza Antena 1.

Femeia a cerut clementa inclusiv presedintelui tarii, dar nu a primit-o.

Pentru a vedea (in)Justitia si intr-un alt registru, trebuie sa spunem ca, in dosarul Microsoft, procurorii au afirmat ca statul a fost prejudiciat cu aproape 27 de milioane de euro, mita fiind de 60 de milioane de euro.

Cea mai mare pedeapsa din dosarul Microsoft a primit-o fostul primar al municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan. Acesta a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare, deoarece nu si-a recunoscut fapta. Ceilalti inculpati au primit cate doi ani de inchisoare. (V.E.)

 

Leave a Reply