INCREDIBIL! O soferita din Timis a scapat de la moarte, dupa ce masina in care se afla a fost zdrobita de tren! Femeia a avut norocul sa nu poarte… centura de siguranta

accident-tren-nerau2

Daca ziua de vineri 13 a fost cu ghinion pentru unii soferi din Timis, printre care si omul de afaceri Georgica Cornu, dar si fostul sau asociat Lucian Caraiman, ziua de 14 a readus norocul pe soselele banatene.


O soferita a scapat ca prin minune de la o moarte sigura, dupa ce autoturismul in care se afla a fost izbit de tren la o trecere de nivel cu calea ferata fara bariere si tarat pe sine peste 150 de metri.

Accidentul a avut loc, sambata dimineata, intre localitatile Sannicolau Mare si Nerau, cand o soferita de 31 de ani, aflata la volanul unui autoturism Peugeot, s-a aventurat in trecerea caii ferate fara a se asigura.

Masina a fost acrosata de tren si tarata pe sine mai mult de 150 de metri, pana mecanicul a reusit sa opreasca locomotiva. Incredibil, dar adevarat, soferita a resusit sa scape fara nicio zgarietura, dupa ce a “evadat” din masina zdrobita de tren.

Acest lucru i-a socat pana si pe pompierii si paramedicii sositi la fata locului, care au declarat ca asa minune nu au mai vazut niciodata. Femeia, aflata in afara oricarui pericol, a dezvaluit salvatorilor miracolul salvarii de la moarte: nu purta centura de siguranta!

Pentru a nu ne trezi cu campanii de promovare a acestui model de conduita la volan pentru a scapa teferi din accidentele rutiere, trebuie sa spunem ca acest caz reprezinta doar o exceptie care intareste regula… (V.E.)

 

Leave a Reply