PE SURSE ! Functia de director executiv adjunct al Finantelor din Timis, scoasa din nou la concurs ! Unii candidati au sprijinul direct al partidelor, altii sustinerea discreta a ANAF

dudas1

Functia de sef al Inspectiei Fiscale Timis devine tot mai disputata in aceasta perioada electorala, dupa ce conducerea Agentiei Nationale a Finantelor Publice (ANAF) a tot amanat numirea finantistului Iana Matei Vasile, pana la iesirea sa din cursa pentru revenirea intr-un post pe care l-a mai detinut si in perioada mandatului Dumitru Popovici.


Pe de alta parte, ANAF nu a uitat sa anunte ca actualul sef al Inspectiei Fiscale Timis, Vasile Hurduzeu, este delegat pe alt post o perioada de sase luni. In aceste conditii, batalia pentru functia de sef al Inspectiei Fiscale Timis a revenit in actualitate, iar telefoanele rosii din cabinetele liderilor de partid s-au incins la maximum.

Sursele noastre din cadrul Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Timisoara ne-au dezvaluit ca printre candidatii care lupta pentru avansare in functia de director executiv adjunct al Administratiei Judetene a Finantelor Publice Timis, coordonator al serviciilor de control fiscal, se afla finantistii Gheorghe Daia, Aurelian Candea, Rodica Pascu, Cristian Mocan, Patricia Homorodean, Beatrice Katona, simpatia directorului executiv Ladislau Elek, si altii care trag sfori mai discrete.

Unele zvonuri care circula pe culoarele Finantelor Publice Timisoara dau ca posibila revenire in functie, pentru o perioada de sase luni, a fostului director executiv adjunct Cristian Mocan, recent intrat in masonerie, care se bucura de un oarecare sprijin din partea vicepresedintelui ANAF, timisoreanul Doru Petru Dudas.

De altfel, pentru majoritatea finantistilor din Timis, nu mai este niciun secret faptul ca, pe vremuri, cand Doru Dudas detinea functia de director general adjunct al DGFP Timis, soferul sau de serviciu a fost Gheorghe Mocan, nimeni altul decat tatal actualului candidat… (V.E.)

 

Leave a Reply