BREAKING NEWS! Transportul public din Timisoara ar putea fi paralizat, luni dimineata, din cauza unei greve in pregatire a angajatilor RATT    Un barbat din Sacosu Turcesc va sta dupa gratii timp de un an, dupa ce a fost prins conducand fara permis    Politia Transporturi Timisoara a recuperat, in urma unor perchezitii in judetul Hunedoara, peste 150 de tone de carbune furat din vagoanele de marfa    9 persoane din municipiul Petrosani, retinute de politistii timisoreni in dosarul furturilor de carbune din vagoanele de marfa     Procurorul Oana Schmidt Haineala este noua sefa a corpului de control din Ministerul Justitiei    Profesor de religie din Copsa Mica, preot, acuzat ce s-a masturbat la scoala, in fata elevilor, a demisionat din invatamant

EXCLUSIV! Procurorul Ciprian Dorobantu ar putea fi cercetat penal si pentru distrugere! Magistratul a fost ridicat din fata casei, dupa un apel disperat la 112

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

dna

Dezbracat de roba de procuror DNA dupa ce a fost prins baut la volan, in urma cu aproape trei saptamani, magistratul Ciprian Dorobantu, actualmente la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis, pare o victima a razboiului surd dintre doua institutii de forta ale sistemului. Politia si Parchetul.

Cu siguranta, daca procurorii DNA nu ar fi navalit in sediul Inspectoratului de Politie Judetean Timis, in ianuarie 2015,  pentru a-i incatusa pe inspectorul sef Sorin Muntean si inspectorul sef adjunct Florin Bolbos, operatiune amplu mediatizata de canalele media de casa, poate soarta lui Ciprian Dorobantu ar fi fost alta.

Adica, in dupa-amiaza zilei de 6 mai, politistii rutieristi l-ar fi legitimat si, in momentul in care ar fi constatat ca este vorba despre un procuror DNA, l-ar fi salutat respectuos sau, in cel mai rau caz, i-ar fi aplicat un avertisment verbal.

In actuala stare de tensiune dintre Politie si DNA, cand procurorii fac eforturi deosebite pentru a descoperi fapte penale in dosarul fostului inspector sef Florin Bolbos, politistii rutieristi nu-si mai permit sa fie draguti cu reprezentantii Ministerului Public. Astfel, in acest caz, au fost sfatuiti sa aplice litera legii si nu spiritul ei de solidaritate, mai cu seama ca era vorba despre un procuror din cadrul DNA.

Daca au fost trimisi “la pont” sau doar in urma unei sesizari la 112, nici nu mai conteaza, esential este faptul ca au reusit sa distruga cariera unui procuror DNA extrem de incomod pentru autoritatile locale, mai cu seama pentru functionarii din Primaria Timisoara. Ce pare ciudat este faptul ca, in momentul in care a fost ridicat si condus la Spitalul Judetean pentru prelevarea de probe biologice, procurorul Ciprian Dorobantu tocmai isi parcase masina in fata casei, pe strada Ion Romanu, din zona Freidorf.

Surse confidentiale spun ca, dupa ce a plecat de la o mica petrecere, procurorul DNA a fost provocat in trafic, in drum spre casa, de o persoana necunoscuta, care l-ar fi jenat pe acelasi sens de mers, dupa care, intr-un acces de furie, magistratul i-ar fi spart un geam al autoturismului. Inca nu stim daca intre cei doi a fost o disputa verbala, dupa ce au tras pe dreapta, sau toata cearta s-a derulat in plin trafic. Cert este ca individul provocator a apelat la numarul de urgenta 112 pentru a spune ca a fost agresat in trafic si pentru a da semnalmentele masinii conduse de “agresor”.

A doua ciudatenie tine de rapiditatea cu care rutieristii au ajuns la locul incidentului, l-au urmarit,  identificat si ridicat pe soferul reclamat la 112, care, intre timp, ajunsese deja in fata casei. Posibil sa fi fost prin apropiere in momentul apelului la 112.

Totusi, in situatia in care nu a fost vorba despre vreo provocare, ci despre un incident in trafic provocat de Ciprian Dorobantu, aflat intr-o anumita stare de inconfort bahic, atunci ne putem astepta ca in dosarul de conducerea unui autovehicol sub influenta bauturilor alcoolice, instrumentat de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, sa fie adaugata si acuzatia de distrugere… (V.E.)

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

One Response to EXCLUSIV! Procurorul Ciprian Dorobantu ar putea fi cercetat penal si pentru distrugere! Magistratul a fost ridicat din fata casei, dupa un apel disperat la 112

  1. Marcel says:

    Bravo politistilor!!!!!!!!!

Leave a Reply

%d bloggers like this: