ALIANTA! Presedintele PRM Timis a anuntat ca-l sustine pe Titu Bojin in alegerile pentru Consiliul Judetean Timis! “In politica, este nevoie de bunatate!”, explica nationalistul Grigore Trif

Trif_PRM

Dupa ce le-a aruncat manusa candidatilor PNL si PSD la Consiliul Judetean Timis, Alin Popoviciu si Sorin Grindeanu, carora le-a cerut sa promita ca nu vor pleca din toamna la Bucuresti, in fotolii de parlamentari, liderul PRM Timis a iesit la rampa cu o noua declaratie.


De aceasta data, fostul candidat la Primaria Timisoara din 2012, Grigore Trif, si-a dezvaluit sustinerea totala pentru un alt candidat la sefia CJT, Titu Bojin, dar si pentru formatiunea pe care o reprezinta, UNPR.

“Vom sprijini candidatura lui Titu Bojin si Ion Raducanu, atat cat vom putea! Il sustin pe Titu Bojin pentru caracterul sau. Eu cred ca, mai ales in politica, este nevoie de bunatate, de oameni buni, pentru ca in politica se gestioneaza milioane de destine. Partidul blond intrece ridicolul, vorbind despre un Fat-Frumos, cand la Timisoara vorbim despre un Peter Pan”, a declarat Grigore Trif la un briefing de presa.

Discursul sau i-a dat curaj si liderului CJ Timis, Titu Bojin, care a previzionat ca UNPR va avea nu mai putin de opt consilieri judeteni si cinci – sase consilieri locali.

“Dupa toate datele pe care le avem, UNPR va imparti cartile in judetul Timis”… (G.I.)

 

Leave a Reply