EXCLUSIV! Seful Politiei Timis muta spectaculos pe „tabla de sah” a functiilor de conducere! Incoruptibilul Cosmin Florin Canavea, numit sef de birou in cadrul Serviciului Economic

mirescu1

Seful Inspectoratului de Politie Judetean Timis, comisarul sef Ioan Mirescu, continua sa faca mutari spectaculoase in organigrama interna a functiilor de conducere, in tendinta de schimba garda veche cu ofiteri tineri, de a promova politistii incoruptibili in posturile cheie ale inspectoratului.


Astfel, dupa o serie de avansari surprinzatoare, printre care numirea comisarului sef Alin Petecel in functia de sef al Politiei Municipiului Timisoara, comandantul Ioan Mirescu a decis sa sfideze asteptarile politistilor de la Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice (SICE) si sa-l imputerniceasca intr-o functie de sef in cadrul Serviciului pe nimeni altul decat comisarul sef Cosmin Canavea, denuntatorul la DNA al fostului sau sef, comisarul sef Dumitru Pavel.

„Comisarul sef Cosmin Florin Canavea a fost imputernicit, cu data de 1 mai, pe o functie de sef de birou in cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice”, ne-a confirmat Ancuta Morariu, purtatorul de cuvant al IPJ Timis.

Chiar si in conditiile in care a fost numit intr-o functie de conducere, Cosmin Canavea tot si-a facut raport de mutare la DGA.

Reamintim ca principalul martor in dosarul Retelei Viscol – in care fostul sef al inspectoratului, Sorin Muntean, si fostul sef al SICE, Dumitru Pavel, sunt cercetati pentru ca ar fi luat mita de la liderul tiganilor din Lugoj, Iulian Bot – este incoruptibilul Cosmin Florin Canavea.

Ofiterul i-a denuntat la DNA pe cei doi politisti, dupa ce si-a dat seama ca, in tentativa lor bine remunerata de a musamaliza dosarul de evaziune fiscala a bastanului din Lugoj, se forta atragerea sa in reteaua de coruptie din care mai facea parte si avocatul Marin Balc. (G.I.)

2 thoughts on “EXCLUSIV! Seful Politiei Timis muta spectaculos pe „tabla de sah” a functiilor de conducere! Incoruptibilul Cosmin Florin Canavea, numit sef de birou in cadrul Serviciului Economic

Leave a Reply