BREAKING NEWS! Parchetul Militar din Timisoara a preluat dosarul politistilor si jandarmilor acuzati ca au batut si bagat in spital doi tineri    O familie din Satu Mare - sot, sotie si soacra - a fost ucisa in propria casa; barbatul dadea bani cu camata si se presupune ca ucigasul ar fi un debitor    Un student de la Agronomie, batut de un coleg de camin cu un box metalic    Sistemul de trafic management implementat pe strazile Timisoarei, la un pas de colaps, dupa ce CL nu a aprobat bugetul pentru mentenanta    Un student din Maroc a simulat un accident pe o trecere de pietoni din Timisoara pentru a face rost de bani sa plece acasa    Cel putin 155 de morti si 120 de raniti intr-un atac terorist cu bomba la o moschee din Peninsula Sinai, in Egipt

VERDICT EXPLOZIV! Patronul Hexi Pharma si-a inscenat moartea! “Asa-zisul accident este o facatura!”, este verdictul unui cascador care a simulat zeci de accidente

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

hexy pharma

Desi pare desprinsa dintr-un film de spionaj, varianta unei morti inscenate in cazul patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, incepe sa aiba tot mai multi adepti. Misterul accidentului se adanceste de la zi la zi, pe masura ce ies la iveala noi detalii despre contextul in care a avut loc “legendarea” afaceristului, presupus agent acoperit, aflat in stransa legatura cu serviciile secrete.

In timp, ce pana si vigilentul Cristian Tudor Popescu a anuntat ca nu crede ca Dan Condrea s-a sinucis, un celebru cascador roman, care a simulat accidente si rasturnari auto in peste 70 de filme, a analizat pentru Evenimentul zilei cateva instantanee fotografice ale Opelului in care se presupune ca a murit Dan Condrea, verdictul sau fii foarte clar: FACATURA!

„Rasturnarile pe care le faceam noi pe stadion erau facute la o viteza de 80 de km la ora, dar nici un cascador nu a reusit sa se rastoarne mai mult de trei ori. De aceea, va spun cu certitudine ca, in 15 m de la locul impactului cu copacul si pana unde era masina pe un teren agricol, acel Opel, chiar daca se rasturna de cateva ori si avea 120 km/h, nu arata asa niciodata. Putea arata asa doar daca se rasturna pe asfalt sau daca ar fi cazut in prapastie. Și daca avea 140 km/h, masina era gasita la 50-100 de metri de locul impactului. Din poze, al doilea copac e putin atins, poate de vreo piesa, al treilea deloc…

Distanta de la copac, deci, este mult prea mica pentru a exista explicatia pentru halul in care arata masina. E facuta praf! Apoi, daca intri in copac la viteza pe care o spune martora, autoturismul trebuie sa fi fost lovit de la cap pana in spate, deci usa spate aripa spate, partea stanga. Aici, lovitura apare si pe spate. E o intrebare – de unde? Masina nu s-a rasturnat pe fund.

Tot martora spune ca, dupa ce a depasit-o Opelul, a auzit o bubuitura puternica. O bubuiala puternica o auzi numai daca esti afara sau foarte aproape de locul accidentului. Or, ea spune ca nu a vazut impactul cu copacul! Deci nu era foarte aproape.

Experienta mea de cascador auto, dupa 26 de ani de Buftea si in peste 70 de filme facute, ca nu mai stiu numarul spectacolelor in care faceam rasturnari auto eu si colegii mei, imi spune ca acest asa-zis accident este o facatura”, este verdictul cascadorului Marian Chirvase.

Reamintim ca, in urma cu cateva zile, Raisa Ekaterina Ivatenko, fosta agenta a Serviciului Secret al Armatei, DGIA, consilier parlamentar pentru deputata Liliana Minca, a socat opinia publica prin dezvaluirea ca patronul Hexi Pharma si-a inscenat moartea, ar fi fugit în Venezuela, iar la Hexi Pharma se produceau droguri de mare risc. (V.E.)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

3 Responses to VERDICT EXPLOZIV! Patronul Hexi Pharma si-a inscenat moartea! “Asa-zisul accident este o facatura!”, este verdictul unui cascador care a simulat zeci de accidente

  1. Exact la asta m-am gandit la foarte putin timp dupa intamplarea accidentului ! Si ACUM, CRED ACELASI LUCRU _ TOTUL NU E DECAT O FACATURA !

  2. iondragosivan says:

    Nici nu banuim de cate sunt in stare ei,imi este sila si rusine de bucuria traita de mine in 89 cand am crezut ca un naiv ca poate voi trai altceva……ne meritam soarta popor de mamaligari ce suntem…..

  3. Florin sflo says:

    Daaaa, marele cascador fără nume. Ceea ce făceau sau fac ei pe stadioane era/este foarte bine pregatit (studiat), tocmai în ideea de a evita sa se petreacă ceea ce I s-a întâmplat acestui individ. Dinamica accidentelor rutiere reale e alta, unde intervin o mulțime de variabile imprevizibile. Tocmai de asta se petrec tragedii aparent absurde. Ar fi nevoie de o minima decenta în exprimările unor “gazetari” și “specialisti” care “își dau cu parerea” în tot și în toate. Goana după senzațional și exclusivitate nu scuza stupizenia (eufemistic spus). Burta pe carte “doctilor”!

Leave a Reply

%d bloggers like this: