AVANSARE! Politia Municipiului Timisoara are un nou sef! Vezi cine a fost imputernicit sa coordoneze munca de politie din capitala Banatului, pana la scoaterea functiei la concurs!

petecel-alin2

Inspectorul sef al Inspectoratului de Politie Judetean Timis, comisarul sef Ioan Mirescu, a facut o prima mutare in cazul vidului de putere de la Politia Municipiului Timisoara, care dureaza de doua saptamani, de la pensionarea intempestiva a fostului comandant, comisarul sef Sabin Bogosel.


Astfel, seful politistilor timiseni a dat peste cap toate pronosticurile – care-l dadeau ca succesor, cu o cota importanta, pe comisarul sef Daniel Tudorescu, fostul sef al Serviciului Economic – si l-a imputernicit la comanda Politiei Municipiului Timisoara pe comisarul sef Alin Petecel, nimeni altul decat seful Sectiei 1 Politie Timisoara.

Este posibil ca hotararea inspectorului sef de a aduce in fruntea politistilor timisoreni, pentru o perioada determinata, un ofiter din valul tanar, de perspectiva, sa fi fost influentata de faptul ca Alin Petecel are o buna experienta in Politie, dupa ce a trecut pe la Biroul de Combatere a Crimei Organizate, Biroul Politiei Rutiere, Sectia 3 Timisoara si, in final Sectia 1 Timisoara, este ginerele fostului inspector sef adjunct al Politiei Timis, Ioan Roibu, si, in 2009, a trecut cu bine un test de integritate pus la cale de ofiterii DGA.

De asemenea, Sectia 1 Politie Timisoara este considerata o sectie foarte “grea” din punct de vedere operativ, avand in vedere ca se gestioneaza, din punct de vedere politienesc, toata zona centrala, care cuprinde mai multe parcuri, vilele bastanilor, doua piete importante, Badea Cartan si 700, dar si toate centrele de putere ale administratiei locale.

Reamintim ca, in noiembrie 2015, nu mai putin de sase agenti de la Sectia 1 Politie Timisoara au fost ridicati de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis pentru presupuse fapte de coruptie. “Imputernicirea unui sef la Politia Municipiului Timisoara, dupa pensionarea lui Sabin Bogosel, unul dintre cei mai longevivi sefi de politie din tara, va fi pe o durata determinata, pana la organizarea concursului pentru ocuparea acestei functii importante din Politia Timis”, a precizat inspectorul sef Ioan Mirescu. (G.I.)

 

 

 

 

3 thoughts on “AVANSARE! Politia Municipiului Timisoara are un nou sef! Vezi cine a fost imputernicit sa coordoneze munca de politie din capitala Banatului, pana la scoaterea functiei la concurs!

  1. INTEMPESTÍV, -Ă, intempestivi, -e, adj. Care se produce pe neașteptate, la timp nepotrivit; neașteptat și nedorit, neprevăzut, inoportun. – Din fr. intempestif, lat. intempestivus.

    Poate pentru tine, Gigi !

  2. oleooo…pai asta nu e traficant de tigari??
    era de cand lumea protejatul lui bogosel, doar el ii cara din piata la greu.

Leave a Reply