BRUTA CU EPOLETI! Un politist a fost trimis in judecata dupa ce a injurat si lovit doua fetite! Acesta este acuzat de purtare abuziva si risca pana la un an de inchisoare

politist-bataie

Un politist din municipiului Iasi a fost trimis in judecata de catre procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi, fiind acuzat ca, in timp ce conducea la sectia de Politie doua fete, de 11, respectiv 12 ani, le-a injurat si le-a lovit in zona fetei.


Potrivit unui comunicat transmis, joi, de Biroul de informare si relatii publice din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi au dispus, in urma cu o saptamana, trimiterea in judecata a politistului Andrei Scafaru, acuzat de purtare abuziva.

Conform sursei citate, in seara zilei de 4 august 2015, politistul din Iasi a preluat doua persoane vatamate minore – A.I.D. (12 ani) si S.C. (11 ani) – pentru a le conduce la sectie.

“Le-a coborat din autospeciala in care se aflau, le-a injurat si le-a lovit succesiv in zona fetei. Leziunile astfel provocate persoanelor vatamate au necesitat 2-3 zile, si respectiv 1-2 zile de ingrijiri medicale”, se arata in comunicatul citat.

Dosarul a fost trimis Tribunalului Iasi. (V.E.)

Leave a Reply