DEMISIE! Sorin Maxim a demisionat din functia de secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii si a revenit in fruntea ADR Vest!

maxim

Dupa un stagiu de aproape patru luni la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, unde a ocupat functia de secretar de stat, Sorin Maxim a revenit in functia de director general la Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest.


Motive personale l-au determinat, probabil, pe omul cheie al proiectelor finantate din bani europeni, implementate in vestul tarii, sa-si dea demisia din guvernul tehnocratilor si sa se intoarca la Timisoara.

Conform portalului de stiri deBanat, decizia sa de eliberare din functie, semnata de premierul Dacian Ciolos, a devenit oficiala in data de 13 mai.

In perioada in care Sorin Maxim a activat la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, in Romania au fost lansate cinci prioritati de investii din cadrul Programului Operational Regional 2014-2020.

Plecarea directorului ADR Vest din Guvernul Ciolos nu va lasa Banatul fara reprezentanti in Executiv.

Informatii de ultima ora dau ca sigura cooptarea directorului Teatrului German de Stat Timisoara, Lucian Varsandan, in echipa de tehnocrati a Ministerului Culturii, acesta urmand sa ocupe o functie de secretar de stat… (M.I.)

 

Leave a Reply