NERVI LA PSIHIATRIE! Trei tunisieni violenti au comis mai multe distrugeri la Clinica de Psihiatrie Timisoara! Jandarmii au incatusat doi dintre agresori

jandarmi11

Trei cetateni din Tunisia, cu drept de sedere in Timisoara, sunt cercetati penal de catre politistii Sectiei 3, dupa ce au spart mai multe geamuri de la Clinica de Psihiatrie de pe strada Vacarescu.


Acestia au devenit violenti, duminica dupa amiaza, in momentul in care li s-a refuzat intrarea in spital, pentru ca unul dintre ei sa-si viziteze iubita. Au incercat sa forteze intrarea, au lovit usile cu picioarele, dupa care au spart mai multe geamuri.

Mai mult, s-au luat la bataie cu agentul de paza și cu personalul medical, fiind liniștiti doar in momentul in care la locul incidentului au ajuns jandarmii de la Gruparea Mobila, iar doi dintre agresori au fost imobilizati si incatusati.

„La percheziţia corporala nu au fost depistate corpuri contondente asupra celor trei. S-a solicitat și intervenţia unui echipaj SMURD pentru acordarea ingrijirilor medicale lui J.Z., care prezenta mai multe rani, multiple plagi si escoriaţii la nivelul membrelor inferioare si superioare, acesta fiind transportat la UPU – Judeţean”, a transmis Nicolae Bocanca, purtatorul de cuvant al Gruparii Mobile de Jandarmi Timisoara.

Cei trei au fost predati politistilor de la Sectia 3 pentru intocmirea unui dosar penal de distrugere. (V.E.)

Leave a Reply